Skip to content

Uke 25

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til en ny uke. Her kommer endelig en liten lyd fra meg etter flere dager borte fra bloggen.

Ukens opptur:
Å være mamma til en ansvarsfull, selvstendig og pliktoppfyllende jente på snart 8 år ♥ Forrige uke ble det ekstra synlig for meg.

Ukens nedtur:
Franki falt på sykkel og det ble mistanke om brudd i skulder/kragebein. Heldigvis var det ingen brudd.

Ukens høydepunkt:
Det tror jeg må være å bare koble ut fra husbygging og jobb for å ta turen opp til hytta. Så nødvendig å kjenne på roen som jeg automatisk får der oppe.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: 3 timer husarbeid
Torsdag: Fri
Fredag: Fri
Lørdag: 30 min styrke
Søndag: Fri

Ukens beste økt: 
Lørdags kveld fikk jeg for meg å ta en styrke økt hjemme på stuegulvet. Vi har 2 manualer på ca 8 kg hver som brukes alt for sjelden av meg i hvert fall. Det er virkelig undervurdert hvor bra trening en kan få utav 2 manualer. Jeg kjørte gående utfall, pushup, markløft, triceps, biceps, skulderpress, knebøy, kneløft og planke. Svett, høy puls og glad etter kun 30 min på eget stue gulv. Det skal gjentas!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte meg en oransje t-skjorte. Ellers kjøpte vi bursdagsgave til pappaen i huset i forrige uke. Lykke kjøpte badeshorts og Felix kjøpte nye caps til pappaen sin.

Ukens lunsj:
Jeg var så heldig som fikk lunsj date i bursdagsgave fra fine Lise og vi møttes forrige onsdag. Nydelig dame!

Ukens jentekveld:
Torsdag hadde jeg forening med jentene mine. Jeg serverte hjemmelaget gulrot suppe med brød til og oste iskake til dessert. Da vi hadde spist og hygget oss hjemme her tok jeg med jentene ned for en omvisning i det nye huset.

Ukens besøk:
På lørdag fikk vi storfint dagsbesøk opp på hytta. Jeg og ungene var der fra fredag til lørdagskveld slik at pappaen i huset kunne få jobbe. Anne Dagny og ungene kom opp på besøk og det var veldig fint!

Ukens prioritering:
Jeg er ikke fan av begrepet «Jeg har ikke tid» nemlig fordi det er så lett å misbruke det utsagnet. Jeg er mer fan av å si at «jeg prioriterte ikke tid til…» da det er det som egentlig er sannheten i mange tilfeller. I forrige uke tok jeg meg ikke tid til å oppdatere bloggen mer en 2 ganger og slik må det nok bli av og til når det er mange baller i luften. Da er det viktigste for meg å være mamma, kone, venninne, sykepleier og husbygger. Bloggen kommer aldri før det ♥

Ukens takknemlighet:
Vi har fin familie rundt oss! På søndag hadde vi bursdags samling for meg og Franki: vi er heldig som fikk mye fint begge to!

Ukens takknemlighet nr 2: 
Svigermor: Hun er en slik dame en ikke trenger å spørre, hun bare stiller opp nesten før du vet det selv. Takk for alt du gjør for oss 4 ♥

Ukens hus oppdatering: 
Kledning har kommet og startet på!! Ellers har svigerfar gjort en iherdig innsats å startet på isolasjonen innvendig. Hei hvor det går!

Ukens aktivitet:
På lørdag var været bra nok til at bading kunne forsvares og det ble en stor hit for alle ungene. Heldigvis har vi våtdrakter på hytta som gjør opplevelsen for barna noen hakk mer komfortabelt.

Ukens nedtelling:
NÅ teller vi ned til Spania. På lørdag reiser vi og det skal bli herlig!

Ukens kollega:
Sykepleier Gro, du er så unik! En fryd å komme på nattevakt i helgen når du hadde vært på vakt og gjort en veldig god jobb. Enkelt å ta over da ♥

Ukens antrekk:
Det ble dessverre ikke prioritert i forrige uke.

Her har uken startet noe trett for min del etter nattevakt i natt. Jeg stod tidlig opp i dag for å bli trøtt til i kveld slik at jeg snur om til dagvakt allerede i morgen tidlig. Jeg har vært å bidratt litt i huset tidligere i dag før jeg hentet Felix og laget middag. Nå skal jeg og minstegutt på Sirkus og det skal bli fint med kvalitetstid sammen med kun han ♥ Ha en fin ukestart!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Gro
    Gro

    Takk for det vennen 😍😘Og i like måte😘

    29. juni 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.