Skip to content

Våre ferieplaner

Posted in Hverdagsliv, and Reise

Det nærmer seg ferie for vår del. Lykke har allerede startet på sin ferie og er så heldig som får være på Hellvik hos min søster hele denne uken. Vi andre jobber og går i barnehagen frem til fredag. Jeg teller ikke ned dager helt dirkete men kjenner at jeg gleder meg til ferie.

Først ut står Spania for tur. Vi reiser på lørdag og skal være 1 uke. Dette året reiser vi sammen med bror til Franki og hans familie, det blir kjekt. Nede i Spania bor vi i leiligheten til Gann Tre som er stedet vi har reist til hver sommer siden vi var gravide med Lykke. Her trives vi svært godt, slapper av og føler oss som hjemme.

Det beste med Spania er at det nettopp er ferie. Ingen jag, ingen styr, ikke mye støy fra andre reisende som også er på ferie. Vi bare er sammen og gjør det vi vil. Bader, kjøper is, går på stranden, leker inne/ute og har masse tid sammen.

Etter 1 uke på Spania er planen at vi skal være på hytten vår. Hvor mye Franki blir med på hytta og hvor mye han blir igjen hjemme for å jobbe i huset får vi finne utav. Det blir nok begge deler tenker jeg.

På hytta håper vi klart på flott sommervær slik at vi kan bade og være mye ute. Jeg har ferie til siste helgen i juli, da er det jobbehelg igjen som jeg starter med etter ferien. Sommerferien kommer fort nå merker jeg og det skal bli veldig fint.

Når det kommer til bloggen har jeg planer om å la macen være igjen hjemme når vi er i Spania. Så kan jeg heller oppdaterer dere med bilder fra Spania etter at vi kommer hjem. På hytta blir macen med.

Om du allerede har startet på ferie så håper jeg at den er fin og at du nyter. Dersom du har sein ferie i år ønsker jeg deg en god sommer når ferien kommer. Vi skrives snart igjen.

Ha en nydelig onsdag dere!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Maria
  Maria

  God ferie! 😁 Her nytes permisjonnen til det fulle og reiseplaner i august 😁

  27. juni 2018
  |Reply
  • Tusen takk Maria 🙂 Nyt permisjonslivet, det er så spesielt og fint! Kjekt du følger bloggen min 🙂

   28. juni 2018
   |Reply
 2. Karin
  Karin

  God ferie 😘

  27. juni 2018
  |Reply
  • Tusen takk Karin 🙂 Nyt tiden hjemme!

   28. juni 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.