Skip to content

30 spørsmål og svar

Posted in Hverdagsliv

Innlegget og flere av spørsmålene er inspirert av dailystory.no sin blogg. Jeg syns spørsmålene var annerledes og gav et variert innhold. Håper dere liker det!

Hva er din morgen rutine og hvor lang tid bruker du på badet?
Det første jeg må er å gå på toalettet. Deretter vasker jeg hender, renser ansikt og tar på meg fuktighetskrem. Deretter må jeg ha frokost før jeg fungerer til noe annet. Etter frokost varierer det hver dag hvordan rekkefølgen er men jeg forsøker å legge litt sminke inni mellom det å få 2 barn klar for en ny dag. Jeg bruker nok i snitt 5-10  minutter på badet i hverdagen vil jeg tro. Det hender ofte at jeg går uten sminke men jeg skal innrømme at jeg føler meg mer fresh og opplagt med.

Har du en bra selfie?

Og en dårlig?

Hva klare du deg ikke uten på badet?
Visst jeg måtte valgt 1 ting må det bli tannkrem faktisk da det verste jeg vet er å ikke få pusset tennene.

Hva setter du mest pris på ved din mann?
Han evne til å passe på sine, hans lojalitet og at han er fullt og helt seg selv.

Du fikk gå på 1 konsert resten av livet – hvilken hadde du valgt?
Adele, uten tvil!

Hva ser du helst på TV?
Ser generelt lite TV. Jeg liker Tid for hjem veldig godt og slike type programmer. 71 g Nord liker jeg også! Hver gang vi møtes synes jeg er et koselig program.

Hva plager deg med andre mennesker?
Dersom de har behov for å rakke ned eller ødelegge for andre.

Take-away eller hjemmelaget?
Hjemmelaget uten tvil!

Hvilke 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Avokado, Tine Fyldig Gresk Yogurt Vanilje, Norvegia gulost, gulrøtter, VANN.

Hva er din guilty pleasure?
Iskrem. Jeg kan seriøst spise 2 liter iskrem uten å nøle. Favoritten nå er Cookie Dough. Har enda til gode å prøve iskremen til Barebell som jeg har blitt anbefalt å prøve.

Hva er det mest dramatiske du har opplevd i livet ditt?
Følelsen til Lykke. Jeg var veldig innstilt på en enkel og lett fødsel og alt lå til rette for det. Vegen frem til full åpning og pressrier gikk fint selv om det tok tid og var smertefullt. Da jeg fikk trangen til å presse henne ut ble alt stoppet opp og konstatert at hun låg i uoppdaget seteleie. Det hele ble veldig dramatisk for meg selv om de på Sykehuset hadde grei kontroll (nesten alle i hvert fall). Det ble keisersnitt.

Hva får deg til å gråte?
Etter jeg ble mamma ble jeg håpløs på grining. Blir lett rørt av at andre blir glade. Gråter lett med andre som gråter. Tar lett til tårene egentlig.

Når gråt du sist?
I Spania gråt jeg da vi fikk beskjed om at kompisen til Franki hadde mistet sin far.

Hvilke råd ville du gitt til deg selv som 15 åring?
Tror på det du selv syns er viktig og hold deg til det. Ikke bry deg om hva andre syns om deg. Ta vare på gode venner. Det er generelt et råd jeg enda gir meg selv.

Har du hatt en stor drøm helt siden du var liten – som du enda håper å oppnå?
Jeg har alltid drømt om å bli lege men den drømmen har jeg latt gå enkelt til fordel for at jeg fant mannen i mitt liv som 18 åring. Jeg følgde hjerte i stedet for og har aldri angret på det.
Helt siden jeg var liten har jeg hatt en drøm om å få bygget eget hus – det føles fremdeles uvirkelig til tider at det er nettopp det vi gjør i disse dager ♥

Hva er den største tabben du har gjort?
Det er noe jeg er lite stolt over, et svakt øyeblikk jeg er flau over. Da jeg var 18 år reiste jeg til London sammen med en venninne. Vi var begge beruset og skulle ta taxi hjem etter en forferdelig bomtur til et utested som var mer rettet for homoseksuelle. Da vi stod i en evig lang kø ble vi sittende i taxi sammen med en transvesitt. Det ble mitt først møte og jeg var skeptisk og usikker på hele mennesket. Jeg snakket fordomsfullt og stygt om vedkommende til min venninne og trodde at vi 2 var de eneste som kunne norsk. Da taxituren var over spurte vi taxisjåføren om hva klokken var. Da snudde transvesitten seg mot meg og sa: «Klokken er kvart over 2». Jeg har aldri følt meg så dårlig og flau i hele mitt liv og brukte resten av natten til å skjemmes over egen oppførsel.

Angrer du på noe i livet, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Angrer på hendelsen over. Ellers trodde jeg da jeg var yngre at jeg kom til å angre på at jeg jobbet ekstremt mye, men jeg har aldri angret. Heller sett alle fordelene og mulighetene det har gitt meg. Så nei, livet er for kort til å angre. Jeg syns livet mitt har gått ganske fint.

Hvilke side ved deg tror du ville overrasket andre mest?
At jeg kan være ganske fjern og sur dersom jeg ikke får i meg nok mat. Lavt blodsukker funker svært dårlig på meg.

Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Erna Solberg, Nelson Mandela og Hitler.

Hva hadde dere snakket om?
Jeg hadde nok hatt behov for å høre hvordan Hitler var i stand til å gjennomføre alt det grusomme han gjorde.

Hva hadde du servert?
Jeg hadde servert 3 retters flott middag på hvit duk.

Hva bestiller du i baren?
Pære cider.

Hvem fikk du din siste SMS fra?
Lene, min søster.

Hva gjør deg stresset? 
Jeg håndterer mange baller i luften om gangen men kan merke stress over det også. Jeg blir stresset dersom det er dårlig kommunikasjon hjemme – det fører ofte til stress. Det som hjelper best for meg når jeg er stresset: uten tvil en treningsøkt!

Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med et ord?
Lojal eller omtenksom.

Hvem er ditt største forbilde og hvem inspireres du av?
Jeg har ingen tydelige forbilder faktisk. Men jeg inspireres daglig av mennesker rundt meg. På jobb, hjemme, på trening, på sosiale medier og generelt. Jeg inspireres av positive mennesker som vil andre godt. Som tenker at alt er mulig og ikke lar dårlige unnskyldninger stå i vegen for det de egentlig ønsker/drømmer om.

Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
Bali – håper jeg får muligheten til å dra tilbake dit, da ville jeg reist med familien min.

Hvor går ditt neste reisemål?
Jeg og Franki skal til Oslo i august for å feire kjærligheten mellom Hege og Halvor.

Når alt er over – hvordan håper du at du vil bli husket?
At jeg var snill, positv og smilende. At jeg var en god mamma, en god kone og en god venninne.

Ha en fin torsdag!

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Det punktet med at du ville bli lege, huske eg veldig godt fra videregående. Du jobba knall hardt, sto på,og nådde flotte resultat av det på skulen. Huske at eg beundra deg for måten du var på! Beate du e et så fint menneske, inni som utenpå!

  12. juli 2018
  |Reply
  • Så fin kommentar at jeg blir både rørt og ydmyk, takk Mari! Syns det sier veldig mye om hvilket fint menneske du er som har evnen til å glede andre med så fine ord som du nettopp gjorde med meg. Stor klem og takk for at du leser bloggen min 🙂

   12. juli 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.