Skip to content

Da var min ferie over for i år

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Nå er allerede 4 uker gått, tiden har gått veldig fort. Ferien har vært veldig fin og jeg kjenner på at kropp og sinn har fått en pause fra hverdagen og hvor godt det har vært. Jeg reiste fra mine 3 på hytta på onsdag og har brukt tiden flittig med å male det nye huset utvendig. Tiden har gått veldig fort og jeg er veldig fornøyd med egen innsats så langt.

I dag startet jeg jobb igjen med kveldsvakt. Jeg har vært innstilt hele sommeren på at jeg starter på arbeidshelg etter ferien og dermed gikk det veldig greit. Det er derfor jobbehelg og forhåpentligvis kommer mine 3 hjem i morgen.

Det var ikke planlagt å være borte fra bloggen i går men all min tid gikk til å male i huset, tror jeg malte 14 timer i går. Jeg gikk derfor rett i seng da jeg endelig kom meg hjem, ingen følelse som er så god som å legge seg når en er ordentlig trøtt.

Håper dere har hatt en fin dag i varmen, det er helt utrolig hvilken sommer vi har hatt og har. Det meldes noe regn her på Nærbø i helgen og starten av neste uke, tror det skal bli godt nå. Jeg ville bare titte innom og si hei og ønske dere en riktig god helg. Vi skrives snart.

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.