Skip to content

Fine lesere og et ønske om å levere bedre

Posted in Hverdagsliv

Titter innom for å si hei og si takk til mine fine lesere. Det er så hyggelig at flere av dere har følgt denne bloggen fra dag 1 og fortsatt klikker dere inn her. Denne bloggen gjenspeiler min hverdag og dere får et lite innblikk i mitt liv. Det er klart at det gjør en litt sårbar, det gjør at enda flere snakker om deg og det skaper noe press om å levere.

Privat har jeg det veldig hektisk med alt som skjer og jeg håper at du som leser bloggen min har noe tålmodighet og forståelse for at det går ut over bloggen. Jeg ønsker at bloggen skal være enda mer inspirerende, enda mer variert og enda mer personlig, men ikke for enhver pris. Jeg har klart å akseptere at bloggen ikke er 100% slik jeg ønsker siden familie, venner, husbygging, full jobb, instruktør jobb og trener verv for barna kommer foran. Sånn vil det alltid være ♥

Men så har jeg sånne trofaste fine lesere da. Sånne som Mari, Maria, Karin, Gro, Lise og flere som legger igjen fine ord og kommentarer. Da får en sånn lyst til å levere både oftere og bedre. En får en slik motivasjon at en får lyst til å gi enda mer av seg selv for å vise at jeg setter sånn pris på fine kommentarer. Så takk til deg som legger igjen fine ord og kommentere her på bloggen, det setter jeg sånn pris på!

For å gi noe tilbake igjen tenkte jeg å stille spørsmål hva DU kunne tenke deg mer av inne på bloggen? Nå som jeg har ferie har jeg god anledning til å ta igjen litt her inne på bloggen, rett å slett gi litt mer. Har du ønske om et konkret innlegg eller ønske om hva du vil ha mer av, hyl ut.

Ha en fin kveld og takk for at du klikker deg inn her, det gjør meg glad.

Beate

Blogglistenhits

8 Comments

 1. Maria
  Maria

  Takk til deg og, Beate! Det er kjekt å lese bloggen din 😊

  Jeg ønsker hvertfall mye oppdateringer på hvordan husbygging og interiør til huset går 😊
  Hadde vært kjekt med ett løpeinnlegg og to, typ spilleliste(sanger som booster løpingen litt?), løpeutstyr og forskjellige økter 😊
  Ellers er det alltid kjekt med middagstips, diytips og hverdagsinnlegg 😉

  13. juli 2018
  |Reply
  • Hus og interiør kommer det mye av fremover, blir mye kjekt å blogge om fremover 🙂
   Tusen takk for ønske om innlegg, jeg skal forsøke så godt jeg kan å «innfri» i hvert fall noen av de.

   GOD helg Maria 🙂

   13. juli 2018
   |Reply
 2. Valborg
  Valborg

  Synes alltid det e kjekt å lesa bloggen din Beate! Eg synes det e kjekt med tips, trening, oppskrifer, husoppdatering og interiør!😃

  13. juli 2018
  |Reply
  • Takk Valborg 🙂
   Takk for respons, jeg skal forsøke å «innfri» dine ønsker. Hus og interiør vil det naturligvis kommer MYE av fremover 🙂 Klem

   13. juli 2018
   |Reply
 3. Karin
  Karin

  Allti kjekt å lesa bloggen din,Beate 🙂 eg suns de e kjekt me husoppdatering, oppskrifter og hverdagslige ting 😊💪

  13. juli 2018
  |Reply
  • Karin
   Karin

   E og kjekt med spørsmål og svar innlegg 🙂

   13. juli 2018
   |Reply
   • Kjekt at du liker spørsmål/svar innlegg, syns selv de er kjekke å lese hos andre bloggere 🙂

    13. juli 2018
    |Reply
  • Takk Karin, du er goD!
   Hus og interiør vil det naturligvis komme mye av fremover 🙂 Klem

   13. juli 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.