Skip to content

Gavetips til en spesiell anledning

Posted in Beate Tipser

Jeg liker å gi. Aller helst liker jeg å gi opplevelser eller tid sammen når jeg gir en gave. Når det er spesielle anledninger som runde tall syns jeg virkelig at det er gøy å slå på stortrommen. Siden dere ønsker tips og ideer her på bloggen tenkte jeg å dele litt gavetips med dere rett å slett. Kan vær noen av dere får en god ide til hva du kan gi til en person som du er glad i ♥

 • Gavekort på lunsj date
  Dette gir jeg mer og mer. Det er så mye finere å tilbringe tid samen med bursdagsbarnet. Dette er også en gave jeg setter veldig pris på å få. Det kan være lunsj hjemme hos deg selv eller ute på et spisested. Nå i sommer kan det være lunsj ute i parken eller stranden. Mitt inntrykk er at det er uvesentlig hvor og hva, bare det er tid sammen.
 • Velvære
  Dersom det er runde tall liker jeg å gjøre litt mer utav gaven. Da en venninne av meg ble 30 år overrasket jeg henne med en hudpleie date. Jeg sa hun måtte sette av dag og hvilket klokkeslett uten noe særlig mer hint. Vi hadde hudpleie sammen og tid sammen.
 • Fotball kamp
  Da Franki ble 30 år husker jeg at jeg la sjelen min ned i gaven. Jeg hadde så lyst å gi han noe jeg visste han kom til å bli så glad for at han aldri kom til å glemme hva han fikk til sin 30 års dag. Jeg slo derfor på stortrommen og arrengerte fotballtur til Old Traford. I tillegg til konge kamp – Man. United mot Chelsea -, hadde jeg bestilt middag på VIP en. Det var en stor opplevelse og verdt hver krone.
 • Arrangere surprise party
  Dette har jeg enda til gode å gjøre for noen. Jeg vet ikke om jeg tørr å gjøre dette for min bedre halvdel da hele gleden forsvinner dersom personen du arrengerer for ikke setter så veldig stor pris på det. Men jeg tenker at det må være en fantastisk gave å gi til en du er glad i.
 • Arrangere en hel dag, type blåtur
  Dette fikk en av mine nærmeste venninne av meg til hun ble 30 år i fjor. Da sa jeg en dato som var en lørdag. Jeg fortalte henne at hun var min hele døgnet frem til søndag formiddag og at hun ikke fikk mer enn en pakkeliste like før selve dagen. Da overrasket jeg henne med tur til Kjerag sammen med våre menn etterfulgt av overnatting på hytta vår. Utrolig kjekt å gi!
 • Reise bort
  2 av mine andre nære venninner har jeg kidnappet med til London. Da jeg gav dette til Catrine slo jeg på stortrommen og overrasket henne totalt med reisemål og reisefølge, jeg hadde klart å lure med begge mennene våre i tillegg. Da Gro fikk London tur året etter var det viktig for meg at hun visste om dato og at vi sammen kunne finne hotell å glede oss i forkant sammen. Jeg tror at det er veldig viktig at du tilpasser en slik gave til den du gir den til. Om en tenker økonomiske rammer her så kan en velge å bare gi flybilletten og at hotell må dekkes av bursdagsbarnet. Flybilletten til meg og Gro fikk jeg for 1000kr tur/ retur og det er faktisk veldig overkommelig i pris. Om en flybillett blir for dyrt kan en gi en togbillett?
 • Gi barnevakt
  Dette er en fin gest. Hvorfor ikke gi gavekort på barnevakt til noen som fortjener å koble ut fra hverdagen å prioriterer forholdet eller tid for seg selv?
 • Konsert
  Å kjøpe konsertbillett i gave har jeg fått selv og satt veldig pris på!
 • Arrangere vennetur uten bursdagsbarnet vet om det
  Dette fikk Franki nå i år til sin 40 års dag. Jeg hadde bak hans rygg organisert at hans nærmeste kompiser reiser bort en langhelg til Hafjell i vinter som kommer. Jeg står for hytten til alle og reiseutgiftene til Franki. Det fine med en slik gave er at det blir noe av. Jeg erfarer selv hvor lett det er å si at det hadde vært kjekt med en tur dit eller gjort det eller det. Åsså blir det med ordene og ikke i virkelighet. Det fine med denne gaven jeg gav i år var at Franki noen dager i forkant av hans bursdag sa til flere av kompisene at de skulle snart fått til en helg med vintersport sammen. Jeg traff bra med den gaven ♥
  Tips til kreativ måte å gi en slik gave på: Ta et kult bilde av reisefølge. Jeg samlet alle kompisene til Franki å kledde dem ut med parykker, klær og briller. Så tok jeg et kult bilde av dem som jeg forstørret og rammet inn til Franki. På selve bilde hadde jeg redigert at han skulle til Hafjell med disse i vinter.
 • Lage video
  Å lage en personlig video har jeg hittill gjort for 3 personer og det er nok den fineste gaven jeg noensinne har gitt. Jeg har da filmet veldig mange personer som sier en personlig hilsen på film som jeg har redigert til en film. Jeg har brukt mye tid og gravd godt i nettverket til den enkelte slik at innholdet har blitt veldig innholdsrikt. Hva er vel finere enn å få opptil 100 bursdagshilsner på video hvor flere sier fine ord om deg og viser hva du betyr for andre? Lite tips: Om du skulle finne på å ville lage en slik gave: Sett av god tid da min erfaring er at det tar mye tid. Det er nok også enda en grunn for at den type gave vil treffe hjerte til den som får den.

Håper du plukket opp noen tips og ideer til en eventuell fremtidig gave.  Planlegg i god tid og kos deg med planleggingen, det er i hvertfall noe jeg koser meg med. Gi med hjerte og det vil garantert bli satt pris på ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Valborg
  Valborg

  Her va veldig mange fine tips å ta med seg!😍

  14. juli 2018
  |Reply
  • Så gøy du syns Valborg! Gleder meg til å høre om Norges ferien din 🙂 Klem

   15. juli 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.