Skip to content

Shopping fra Spania

Posted in New in

Jeg tar meg lite tid i hverdagen hjemme til å shoppe. I tillegg har jeg ofte shoppe stopp i løpet av året. Det er derfor ute på reise at jeg shopper mest og i Spania har jeg alltid likt å bruke noen timer på kveldstid til shopping. I år var vi bare en uke noe som også medførte noe mindre tid forbeholdt shopping. Jeg er også mer fornuftig i forhold til pengebruk i år som vi bygger hus, det har bare blitt slik helt naturlig. Det føles litt feil å bruke på tusen vis av kroner på noen plagg når regninger på tusen vis strømmer inn i postkassen nesten daglig i forbindelse med husbygging. Vet ikke om dere følger tankegangen min men slik føles det da altså. Uansett. Litt må en kunne unne seg og det har jeg gjort. Det er viktig å ikke bare være snusfornuftig hele tiden, det har gode Rita lært meg ♥

Mine favoritt butikker i Spania er: Stravadius, Bersha, Pull & Bear, Zara og Mango. I år ble dette med meg hjem:

Mørkt dongeri skjørt. Allerede brukt det veldig mye! Dette er fra Pull & Bear.

2 t-skjorter, begge fra samme butikk, Pull & Bear.

Kjole fra Stravadius, denne var jeg veldig godt fornøyd med! Fikk den til og med på salg.

Siste og beste kjøpet var likevel disse løpeskoene fra Adidas! Jeg elsker alt ved dem. Jeg har lett etter dem i min Str siden jeg kjøpte de andre i samme modell bare annen farge tidligere i sommer. I Spania fant jeg dem på salg og de hadde 1 par igjen i min størrelse. Modellen heter Adidas Boost og er min desidert favoritt løpesko om dagen. Dette er mitt 3 par og langt fra mitt siste.

I år ble det mindre shopping enn hva jeg vanligvis gjør i Spania men jeg er desto mer fornøyd med fangsten. Det ble ingen bom kjøp og jeg vet at alle plaggene vil bli godt brukt.

Hva foretrekker du, shopping hjemme i vante omgivelser eller shopping på ferie?

Ha en fin onsdag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Shopping over alt sier jeg 😉😂 men det er kjekkest på ferie, i butikker man gjerne ikke har hjemme 😊
  Har lyst på nye løpesko selv, kanskje jeg må prøve disse😁

  Nyt hyttelivet og ferie, Beate 🤗

  11. juli 2018
  |Reply
  • Så kjekt med kommentarer fra deg Maria 🙂 Du bør virkelig prøve disse ut, min erfaring er jo at dersom du prøver skoen på og får automatisk godfølelsen av at du ikke vil ta av skoen, da er skoen perfekt til deg. Adidas Boost virker som støypt for mine føtter i hvert fall. Nyt permisjonslivet Maria og god sommer 🙂

   12. juli 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.