Skip to content

Siden sist

Posted in Hverdagsliv

God søndag og hei til deg som titter innom, her kommer en aldri så liten oppdatering herfra.

Det er allerede nesten en hel uke siden jeg oppdaterte bloggen og det var ikke planlagt. Siden sist jeg skrev til dere her inne har jeg hatt fokus på andre ting og det har vært deilig å være offline. I tillegg skal det nevnes at det tar et tiår å laste opp 1 eneste bilde med internettet oppe på hytten, det har også noe å si. En blogg er mer gøy dersom det er flere bilder å se på syns jeg selv.

Siden sist har vi hatt en fin uke med nydelig vær. Det har vært såpass varmt at til og med jeg har hoppet i vannet flere ganger for å bade. Det skjer sånn ca aldri at jeg bader i Norge men denne sommeren slår det meste. Vi har også vært i Lyngdal å besøkt venner av oss, det var en veldig hyggelig dag!

På fredag kveld kom vår favoritt person: Franki, oppe til hytten igjen og det var stor gjensynsglede. Det har gått utrolig fint å være her oppe på hytten uten han siden vi har vært innstilt på det, men gud så deilig å ha han her!

I helgen har vi hatt en overnatting i Kristiansand og det har vært tidenes helg! Mer om hva vi har gjort kommer i et eget innlegg.

Nå er vi tilbake til hytten igjen og skal være her sammen i noen dager til. Franki reiser ikke hjem for å jobbe i huset nå og det skal bli fint med flere dager sammen nå. Planen er at jeg reiser hjemover alene på onsdag for å starte å male det nye huset vårt før jeg starter jobb igjen på fredagskveld.

Frem til da skal vi nyte late dager, bading, kortspill, boklesing, båtliv og bare være sammen ♥

Håper dere har det fint!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.