Skip to content

Spania 2018

Posted in Reise

Vår Spania ferie er over og heldigvis har vi mange fine minner og ikke minst bilder å se tilbake på.

Spania er vårt favoritt sted. Der har vi feriert de siste 8 årene og vi blir bare mer og mer glad i plassen. Vi er i nærheten av Torrevieja, ca 30 minutter fra Alicante. Der låner vi firma leiligheten til Gann Tre som er firmaet til min mann. Leiligheten har en perfekt beliggenhet i rolige omgivelser. Kort avstand til stranden og en kort løpetur fra nærmeste bakeri. Det beste med å feriere nettopp her må være roen og det å kunne styre seg selv uten å ta alle mulige hensyn til 1000 andre gjester på et stort all inklusive hotell.

I Spania nyter vi late dager både på stranden og ved bassenget. Når ungene er lei av solen midt på dagen har de mulighet for å gå inn å slappe av i leiligheten for en liten pause fra varmen. Det er med andre ord veldig fritt og veldig behagelig.

I år var vi sammen med svogeren min Chris Terje og hans familie. Chris Terje har 2 barn som leker utrolig godt sammen med våre barn. Vi var kun 1 uke i år og tiden gikk automatisk veldig fort, vi skulle gjerne vært lenger men slik ble det ikke i år. Vi har i hvert fall kost oss mye, ladet batteriene, hatt mye tid sammen, spist mye is og badet i timevis. Akkurat slik ferie skal være ♥

Vi ses forhåentligvis igjen neste år Spania ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.