Skip to content

Uke 28

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til en helt ny uke!

Ukens opptur:
Ferie og mye tid sammen med de som jeg digger aller mest!

Ukens nedtur:
Vi savna alle Franki i uken som gikk. Heldigvis kom han opp til oss på fredagen og var med oss hele helgen!

Ukens høydepunkt:
Det må bli å få Franki opp på hytten å være sammen alle 4.

Ukens aktivitet:
Ungene bader nede i vannet hver eneste dag og det har blitt høydepunktet. Så det må bli bading.

Ukens kjøp:
Jeg og ungene var nede i Flekkefjord for å hygge oss i forrige uke. Jeg hadde håpt om å finne noe til meg selv men det er ganske typisk at da finner en ingenting. Ungene fikk litt nye klær og hver sitt nye spill.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Bakkeløp
Onsdag: Slynge
Torsdag: Fri
Fredag: 8 km løp
Lørdag: Fri
Søndag: 8 km løp.

Ukens refleksjon:
Har brukt denne uken til å tenkt på hvor lite som skal til for å glede barn og at det ofte er vi voksne som tror at ungene trenger så mye for å ha det kjekt. Min erfaring er at ungene har lite krav til hva innholdet i dagen er så lenge det innebærer tid sammen.

Ukens lunsj:
Vi 4 i fam Nilsen Lode var nede i Flekkefjord på lørdag før kino og hadde sen lunsj. Det var veldig fint.

Ukens cravings:
Is. Nå har jeg endelig fått prøvd Skyr sin nye proteinrike is, Salt Karamel tror jeg den het. Den var god men slår nok ikke vanlig fløteis for meg.

Ukens familiehygge:
Lørdagskveld var vi på kino sammen og det var både fint, underholdene og koselig.

Ukens besøk:
Vi inviterte oss selv til et vennepar som holder på å bygge hytte i Lyngdal. Utrolig hyggelig dag sammen med virkelig fine folk!

Ukens feriefølelse:
Å sove lenge, legge seg seint, gå i bikini, lese bok, leke med barna, is, tid sammen og solkrem er feriefølelse for meg.

Ukens antrekk:
Jeg har tatt noen bilder i uken som gikk men siden det går uendelig lang tid for å laste opp et eneste bilde her på hytta velger jeg å ikke prioritere det nå i ferien rett å slett. Så jeg får avslutte med ukens selfie i stedet:

Nå vet jeg at enda flere har begynt på ferie: GOD ferie til dere. Til dere som snart skal begynne på jobb igjen: Du kommer fort i inn i den gode hverdagsflyten igjen. Uansett, ha en nydelig mandagskveld!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.