Skip to content

Uke 30

Posted in Hverdagsliv

Mandag og ny uke! Her kommer en oppsummering av uken som gikk.

Ukens opptur:
Jeg reiste hjem på onsdag for å male i det nye huset. Det var en stor opptur at jeg klarte målet mitt som jeg satt meg på forhånd og det å få gjengen min hjem igjen på lørdagskveld.

Ukens nedtur:
Ufattelig trist og vondt å høre om dødsulykker på vannscooter i forrige uke. Mine tanker går til de som har mistet en av sine nære ♥

Ukens høydepunkt:
Det må uten tvil være å ha mye tid sammen oss 4.

Ukens gjensyn:
Utrolig digg å se Catrine igjen etter en evighet uten.

Ukens snille:
Catrine var så snill å kom innom med lunsj nede i huset på fredag, så fint gjort! Takk og til Svigerfar og Stian for lån av biler.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Fri
Onsdag: Maling
Torsdag: Maling
Fredag: Maling
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens prosjekt:
Å starte å male huset. Jeg valgte fargen klassisk hvit og er veldig fornøyd med valget. Franki er ikke helt ferdig å kle huset men jeg har malt det som er kledd. God følelse å få malt nå mens vi har Stilas oppe, været har vært bra og at jeg fikk utnyttet siste dager av ferien. Nå er jeg super motivert til å få male mer så fort det kommer opp mer kledning.

Ukens gode service:
Jeg sverger til Fargerike Halvorsen på Varhaug når jeg trenger noe. De er alltid veldig hyggelige og behjelpelige i tillegg til at de kan sitt fag.

Ukens cravings:
IS

Ukens spill:
Jeg kan ikke huske at jeg noensinne har spilt så mye spill som denne sommeren. Det har vært utrolig kjekt og samlende. Ukens kjekkeste spill må være Kubb (usikker om det skrives slik), det var utrolig kjekt for store og små. Det går enkelt ut på å kaste ned trepinner og komme først til nøyaktig 50 poeng.

Ukens lunsj:
På lørdag etter jobb fikk jeg et spontant innfall og dro til Bryne for et ærend. Da var jeg innom Kjøkkenet og fikk med meg en lunsjbox hjem som smakte svært godt. Gleder meg til lunsjdater igjen nå som ferien er over.

Ukens antrekk:

Ønsker deg som leser en fin start på uken ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.