Skip to content

Bloggen er 3 år i dag!

Posted in Hverdagsliv

I dag 25 august har bloggen min eksistert i 3 år. Det var 25 august i 2015 at jeg bestemte meg for å publisere mitt aller første innlegg her inne og det har blitt noen innlegg siden den gang, hele 840 for å være presis. Å blogge er utelukkende kjekt og det er min lille hobby ved siden av mye annet. En kjapp oppsummering:

I 2015 hadde jeg totalt 9893 lesere fra aug-des.

I 2016 hadde jeg totalt 47563 lesere fordelt på hele året.

i 2017 hadde jeg totalt 77935 lesere fordelt på hele året.

Dette året har bloggen ikke vært helt etter hva jeg ønsker. Dette har helt klart sammenheng med at vi bygger hus og har fingrene fulle fra morgen til kveld. Foreløpig er det kun hardt arbeid der nede som gjelder og jeg lover at dere skal få ta del i mer etter hvert. Foreløpig er det lite å dele, men det kommer. Hold ut ♥

Det jeg liker aller best med bloggen må være alle fine tilbakemeldinger jeg får fra dere som leser bloggen. Det betyr mye og gjør det veldig kjekt å fortsette å blogge. De 3 årene har gått utrolig fort og jeg ser for meg å feire enda flere år fremover.

TAKK for at du følger bloggen min og klikker deg innom her, det setter jeg veldig stor pris på!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.