Skip to content

En av de mest effektive dagen på lenge

Posted in Hverdagsliv

I dag har jeg hatt en enormt effektiv dag, du vet den følelsen når du får unnagjort så mye at du føler deg som superwoman? Slik har min fridag vært i dag og det føles digg!

Dagen startet kl 06.08. Felix var mer en klar for en ny dag og det var bare å følge etter. Jeg gikk egentlig å la meg igjen etter at han var ivaretatt nede i stuen men fikk ikke sove igjen. Jeg bestemte meg heller for å stå opp å gripe dagen. Slik har min dag vært:

06.08: Stod opp for første gang.

06.30: Stod opp for 2. gang. På meg joggeklær og startet med å rydde klær før litt frokost.

07.15: Felix var på plass i barnehagen etter å ha spurt 10 ganger om å få gå. Vi sparket bort og Felix var super klar for dagen og høydepunktet: skulle få bli med en kompis hjem fra barnehagen.

07.30: Var på plass på Kiwi for å handle inn pølser, brus og snop til dagens selskap.

08.30: Jeg og Lykke var på plass hos tannlegen for en sjekk av hennes tenner.

09.00: Jeg fikk levert Lykke på skolen og reiste videre ned i huset.

09.15: Jogge klærne ble byttet ut med male klær og jeg tok malekosten fatt!

11.30: Jeg skulle til å avslutte malingen for å hente en kake på Bryne men fikk god hjelp av svigerinnen min Silje som hentet den for meg ♥ Jeg kunne derfor male videre.

13.30: Avsluttet malingen og dro hjem. Lykke hadde besøk av søskenbarnet Milla og de to hjalp meg med å rydde huset klart til selskapet. Vi laget snope poser, dekket bord og ryddet bort alt rot som fløy overalt i huset.

15.00: Lykke vil gjerne krølle håret og det fikk vi akkurat tid til før jeg måtte i dusjen selv og bli klar for gjestene.

16.00: 15 jenter kommer for å feire Lykke sin 8 års dag. Hyggelig kaos ♥ Jeg sa til Franki i går at han trengte ikke komme hjem fra huset for å hjelpe meg, det angrer jeg på i dag. Det ble noe stress å sjonglere rollen som mamma, underholder, servitør, kokk og vertinne. Lykke og jentene derimot storkoste seg i finværet og det var veldig hyggelig tross alt.

18.00: Selskapet var over men ingen ville hjem ♥ Tar det som et godt tegn. Jeg ryddet det verste før mor kom å overtok hele kjøkkenet og legging av ungene like før 19.00.

19.00: Er på plass på Jæren Sportssenter og klar for å kjøre kveldens slynge time. God trøkk og det var deilig å koble av med trening.

20.00: På plass igjen i huset og maler litt til. Utnytter tiden maksimalt før det kommer regn i morgen. Gir meg 21.30.

22.00: Spiser kveldsmat og tar en dusj. Finner dataen og starter å skrive på dette innlegget.

Dagen har med andre ord gått i et men for en effektiv dag det har vært. Jeg holder ikke dette tempo hver eneste fridag men akkurat i dag var det digg å ha en dag som var preget av mye overskudd og arbeidslyst. Nå skal jeg snart finne sengen, det skal ikke blir feil. God natt ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Ingen tvil du er superwoman 🤩

  22. august 2018
  |Reply
  • Haha, kanskje av og til 🙂 Klem

   27. august 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.