Skip to content

En fin lørdag

Posted in Hverdagsliv

I dag har det vært en fin lørdag. Jeg og Felix var først oppe i dag og det gjorde til at jeg fikk til en kjapp løpetur før Franki skulle gå i huset. Vi hadde frokost før jeg og Felix var nede på Kiwi for å ta stor handlingen klokken 09.00. 7 fulle bæreposer senere var det tid for å være litt produktiv hjemme. Jeg oppfordret ungene til å oppsøke noen venner mens jeg fikk ryddet siste rest av garasje salget. Det ble 1 eske og 1 pose igjen som jeg gav til Gjenbruken i dag, sier meg godt fornøyd med det!

Jeg ryddet, sopet og organiserte i garasjen mens ungene var hos vennene sine. Ungene ble med vennene våre på en tur til Salte og da benyttet jeg anledningen til å hjelpe litt til i det nye huset samt fikse mat til dem. I dag var Morten fra Flexi Bygg å rev ned stillaset og jeg må si at det var kjekt å se deler av huset uten stillas!

Klokken 15.00 var jeg og ungene på plass på Varhaug hos min bror i selskap. Kjekt å se dem igjen og få være med å feire 10 åringen i hus. Etter selskapet reiste vi ned på stranden og tok noen bilder. Det slår meg hver gang vi er der hvor flott natur vi rundt oss her hjemme.

Mot kvelden skulle vi innom Franki i huset for å si hei og det ble en liten jobb økt for oss. Jeg og ungene hjalp til å rydde mye plank som skulle kastes i container. Ungene fikk 1 kr per planke de hev og jeg skal love deg at de ble ivrige. Jeg ble 235 kr fattigere på kort tid. Føltes likevel veldig fint å lære ungene at det er viktig å jobbe og alle fordelere det fører med seg.

Nå er det snart kveld her hjemme og jeg ser frem til filmkveld med mannen. I morgen venter vi mange fine folk, da skal vi ha familieselskap for jenta vår.

Håper din lørdag har vært fin ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.