Skip to content

Endelig helg etter en hektisk uke

Posted in Hverdagsliv

Det har ikke vært planlagt å være borte fra bloggen hele uken, tiden har bare ikke strukket til. Uken har vært veldig hektisk mest pga visning og alt forarbeid og etterarbeid. Du vet type hele boden du fyller med jakker, sko, leker, sekker og ting du trenger hver dag? Det må tilbake igjen også. Å når fryseren OG kjøleskapet ryker den dagen du skal ha visning å jeg må skaffe meg et nytt kjøleskap til garasjen, ja da ble det litt mye for denne jenta.

Uansett. Vi har hatt visning og jeg krysser fingrene for at vi slipper flere. Mer om dette i et eget innlegg. Nå er jeg klar for en helg sammen med min familie og et vennepar av oss. Vi reiser nå øyeblikk til hytten og blir der hele helgen. Dyreparken skal vi besøke på lørdag og det gleder jeg meg veldig til!

Jeg ville bare innom for å si hei og god helg. Vi skrives ♥ Nyt helgen!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.