Skip to content

Fornøyd 8 åring i hus!

Posted in Beate Tipser, and Hverdagsliv

Vår Lykke ble 8 år tidligere i august og feiret dette med vennene nå denne uken som skolen startet opp igjen. Selv om moren fikk mye å gjøre hadde Lykke en fantastisk bursdag og det er jo det som er det viktigaste. Lykke har nok arvet litt fra moren sin : hun syns det er minst like kjekt som meg å styre med slike tilstelninger som dette. Det er Lykke som har valgt ut hvordan kaken skal se ut og det er hun som selv dekket bordet i år.

Denne plastduken har vi fått brukt i mange år og den holder seg like fint! Om jeg ikke husker feil bestilte jeg den til Lykke sin 1 års bursdag, det føles lenge siden nå ♥

Kaken er laget av dyktige Kristina Aputiene, hennes Facebook side finner dere her. Dette er ikke reklame, bare et godt velment tips om du vil ha en kake utenom det vanlige til en rimelige penge. Kristina er også veldig fleksibel og enkel å jobbe sammen med. Ei positiv og flink dame som holder til på Bryne.

Nå har Lykke feiret 8 bursdager her i Rosksletta og det er rart å tenke på at hun aldri skal feire bursdager her igjen. Når hun blir 9 år er vi inne i nytt hus og selv om det skal bli fint og er det lov å kjenne på at det er vemodig å avslutte kapitelet vårt her også.

Ha en fin torsdagskveld videre, vi skrives mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.