Skip to content

Husbygging: Undervegs

Posted in Husbygging

Dette er bilder tatt i dag. For oss som er nede i huset er det ikke like enkelt å se all fremgang like godt som det er for andre som ikke er så ofte nede i huset. Jeg husker ikke hvor lenge siden forrige gang jeg viste dere bilder fra huset men slik er det i hvert fall nå. Franki og Svigerfar er helt fantastiske som står på til sene kvelder!

Som dere kan se går vi for hvit hus, fargen heter klassisk hvit. Jeg fikk malt tidligere i sommer når jeg reiste hjem fra hytten men har ikke fått malt mer pga været. Nå håper jeg på en fin sensommer som gjør at jeg får malt hele huset, det er i hvert fall målet.

All fokus er utvendig om dagen. Ellers har jeg hatt veldig kjekt møte med Bente fra Cave&Cube denne uken som gjorde at flere biter falt på plass. Helt rå den dama!

Jeg får nesten daglig spørsmål om hvordan det går med husbyggingen og da er jeg alltid usikker på hva de konkret mener. Er det hvor langt vi har kommet eller er det hvordan vi som familie har det midt oppi det. Selv om det er en travel tid så tror jeg at vi klarer å kose oss undervegs også. Vi prøver i hvert fall å gjøre det beste utav situasjonen og finner lite grunn for å klage for bagateller når vi er så heldige som får bygge nytt hus sammen.

Neste uke starter Flexi bygg med takstein og det gleder jeg meg til. Vi har gått for flat grå takstein, tror det vil bli veldig fint.

Målet er enda å flytte inn på denne siden av året, helt i slutten vell å merke. Om det lar seg gjøre må vi nesten bare se. Stor bonus om vi gjør, ingen krise om det ikke går.

Innvendig er det per nå vanskelig å ta bilder da det er mye isolasjon som ligger overalt. Det kommer mer bilder fremover fra innsiden.

Nå er det frihelg for min del og det skal bli godt. Sender ekstra mange tanker til de som har følgt Sunniva til siste hvilested i dag ♥ Ha en fin fredagskveld!

Beate

Blogglistenhits

4 Comments

 1. Mari
  Mari

  Kjekt å se prosessen, eg e så spent på Koss sluttresultatet blir😊 ser ut som et veldig fint hus! Dåkke e goe så står oppi d,med full jobb å alt så henge med i kverdagen 💪🏼

  11. august 2018
  |Reply
  • Tusen Takk Mari for fin kommentar! Vi er veldig fornøyd med huset og hvordan vi håndterer hverdagen nå. Det hjelper å tenke på hvor heldige vi er, da er alt liksom mindre stressende 🙂 Stor klem

   11. august 2018
   |Reply
 2. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Så langt dokk er komt siden sist eg såg 😊 knall flott! 🎉💐🤩

  11. august 2018
  |Reply
  • Kjekt når andre påpeker fremgangen da det er lett å se seg litt blind når en er oppi det. Tusen takk for fine ord vennen 🙂

   11. august 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.