Skip to content

Lykke 8 år!

Posted in Hverdagsliv

Gratulera så mye med dagen Lykke ♥

Kjære Lykke! I dag er det din dag, du blir hele 8 år. Gratulere så mye med dagen! Dagen har du feiret hos mormor og Bestefar sammen med Felix etterfulgt av middag + kake hjemme i ettermiddag. Du er ei omsorgsfull, sta, smilende, selvstendig, fornuftig og aktiv jente. Jeg kunne ikke vært mer stolt over deg!

I går ønsket du deg sol på bursdagen din. Jeg forberedte deg på at det ville komme regn siden det var det værmelding sa. Du ville likevel ønske deg sol og håpet at navnet ditt ville gi deg lykke. Da solen varmet godt i dag klokken 09.30 mens jeg var på jobb ble jeg veldig glad på dine vegne, du fikk solskinn også!

Du er og har alltid vært moden for alderen. Du grubler å spør, gir deg aldri før du får et bra svar slik at du forstår. Du setter deg ofte mål og når du går inn for å klare noe gir du deg ikke før du har klart målsettingen din. Du er ei jente som sier ifra om du blir urettferdig behandlet og du er ei jente som stiller opp og verner om dine. Du har utrolig mange flotte egenskaper som gjør at jeg som mamma sprekker av stolthet.

I dag er dagen din hele dagen. Jeg håper du vet hvor inderlig glad vi alle er i deg. Jeg nyter hver eneste dag sammen med deg og lærer stadig noe nytt av min veslevoksne pike som vokser alt for fort. Det er som pappa sier: nå må tiden snart stoppe opp litt ♥

Stor klem fra Mamma!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.