Skip to content

T U S E D A Y

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Hei og god tirsdag til deg som titter innom bloggen min. Tirsdag er den dagen i uken som er ekstra lang eller ekstra tung. Noen har mandag som sin minst likte dag og noen vet jeg har torsdag. I løpet av en uke er tirsdagen den dagen som kan være tung eller føles lang. Jeg vet ikke hvorfor det er slik men det har bare alltid vært slik.

I dag har tirsdagen min derimot vært alt annet enn lang og tung. Det har vært en fin tirsdag. Jeg var oppe like over klokken 06.00 for å gjøre klar frokost til meg selv og ungene. Etter å ha levert ungene gikk turen videre på jobb og det var nydelig å ha sykepleier Aga tilbake etter ferien.

Etter jobb har vi hatt middag og hatt besøk av Hå Mottakssenter som vi har gitt bort sykkel, sko og leker fra garasjesalget. Nå venter jeg noen til som skal hente det de har kjøpt så tror jeg at jeg avslutter. Det har vært kjekt med garasjesalg men det er også tidkrevende. De som er igjen nå går enten til gjenbruken eller Klokkarhagen for loppemarked til neste år.

Jeg er i gang med å rydde uteområdet parallelt med inne. Ugress og trampoline står for tur nå. Senere i kveld skal jeg ned på Jæren Sportssenter hvor jeg holder nytt program med slyngetrening, det gleder jeg meg til!

Dagens antrekk ble slik:

Skjorte: Gina. Bukse: Lee. Jakke: Zara. Sko: Adidas.

Håper din tirsdag har vært bra, fortell gjerne hvilken dag i uken som er din minst likte og hvilken dag som er favoritten. Vi skrives snart ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Gleder meg til å komme tilbake neste uke 😍🤩

    7. august 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.