Skip to content

Uke 32

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til en ny uke. Endelig har regnet stoppet, det gjør godt med litt sol igjen nå.

Ukens opptur:
Vi hadde et veldig hyggelig familieselskap på søndag ♥

Ukens nedtur:
Kommer ikke på noen.

Ukens høydepunkt:
Å få lov å gjøre stas på Lykke i forbindelse med hennes 8 års dag.

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte 2 kjoler i forrige uke over nettet i håp om at 1 av dem kan brukes i bryllupet som vi snart skal i. Jeg har dessverre ingen ledig tid til å gå i butikker for å finne kjole så da forsøker jeg det store nett i stedet.

Ukens retur:
For 2 uker siden bestilte jeg en kjole som jeg var sikker på var helt perfekt til bryllupet. Den kom i posten i forrige uke og det ble ikke helt slik jeg hadde sett for meg. Kjolen var mer rosa enn hva som er ønskelig. Den er derfor sendt i retur og jeg er like langt.

Ukens lunsj:
Forrige onsdag hadde jeg og Lykke lunsj sammen hjemme. Nystekte rundstykker fra Nærbø Bakeri og bolle til dessert!

Ukens inspirasjon: 
Bente fra Cave & Cube var innom i det nye huset i forrige uke for et oppdrag. Jeg bruker hennes tjenester allerede nå tidlig i prosessen da det er for seint å gjøre om på løsninger etter at huset er bygget. Jeg har blant annet også tatt henne med i møte med elektriker med tanke på belysning i hele huset og jeg er så glad for det! Uansett, i forrige uke trengte jeg henne til litt rådføring i forhold til flere avgjørelser, som plassering av en vegg mellom stuen og kjøkken. Bente er rå i jobben sin og det er en fryd å motta all inspirasjon og tips jeg får av henne.

Ukens vanskelige hus valg: 
T. R. A. P. P. Lite viste jeg at det skulle gi meg så mye hodebry.

Ukens kino:
Jeg og Cathrine tok med ungene på kino forrige fredag. Vi var på premierer til Karsten og Petra drar på skattejakt. En koselig familiefilm!

Ukens aktivitet:
I familieselskapet vårt på søndag var vi heldige med været og kunne være ute for det meste. Når det er vær til det har jeg som tradisjon å finne frem vannballonger. Jeg arrangerte vannkrig som ble stor suksess!

Ukens treninger:
Mandag: Slynge
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Løp
Søndag: Løp, langtur.

Ukens bursdagsbarn:
Vår vesle Lykke ble 8 år i forrige uke ♥

Ukens gode hjelpere: 
I forrige uke som mange andre uker fikk vi god hjelp. Takk til mor som hadde ungene mens vi var på jobb/ i huset. Takk til Mette Eilen som hadde Lykke mens jeg var på jobb. Takk til Åse Brit for hjelp med ungene og kakebaking. Takk til Thea Sofie som hjelper til med ungene når jeg trenger.

Ukens gode service: 
Fargerike Halvorsen på Varhaug er plassen hvor jeg handler når jeg trenger maling o.l. Det har seg slik at jeg er veldig fornøyd med hjelpen. servicen og rådene jeg får der og syns de skiller seg ut fra Nærbø. I sommer har de i tillegg gratis utkjøring av maling når du går tom. Det er hva jeg kaller god service, tommel opp!

Ukens tips: 
Da vi feiret Lykke på torsdag hadde vi sjokoladekake. Vi spiste 1 stykke hver og det ble for dumt å kaste kaken. Jeg delte den derfor inn i stykker som jeg pakket inn i bakepapir og plastikkpose utenpå før jeg frøs kaken. På søndag tok jeg opp kaken 3 timer før den skulle serveres og den var like god som ny!

Ukens gjensyn:
På søndag hadde vi familieselskap for Lykke og det var veldig fint å se nesten alle igjen etter sommerferien.

Ukens antrekk: 

Håper mandagskvelden din er fin. Jeg har akkurat unnagjort en 20 minutters styrkeøkt ute i hagen som jeg deler med dere i morgen. Nå venter dusj, mat og tid med mannen når han omsider kommer hjem fra husbygging ♥

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.