Skip to content

Uke 33

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Bruker endel tid på å reflektere over hvor heldige vi er som har to friske barn, familie og venner rundt oss som stiller opp og at vi nå bygger vårt drømmehus. Vi er heldige ♥

Ukens nedtur:
Kjole nr. 2 kom i posten i forrige uke og jeg var så lei meg da den ikke var som forventet. Kjole nr 3 som kom i posten dagen etterpå var heldigvis et godt valg.

Ukens høydepunkt:
At jeg jobber med kollegaer som jeg verdsetter så høyt!

Ukens treninger:
Mandag: Styrke
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte en kjole fra hm via nettet, den går jeg for til helgens bryllup.

Ukens gjensyn:
Kjekt å se Anne Dagny igjen på jobb! Kjekt å se alle fotball jentene igjen etter en lang sommerferie.

Ukens lille besøk:
I forrige uke kom både Maren og Anne Dagny innom i huset mens jeg var å arbeidet. Utrolig hyggelig.

Ukens lunsj:
Onsdag og lørdag hadde jeg og ungene lunsj fra Nærbø Bakeri. Fredag unte jeg med lunsj fra Joe & Juice da jeg hadde ærend innover.

Ukens mest brukte app:
Yr.no er jeg ofte innom for å følge med på været. Jeg ber om en fin sensommer uten regn slik at jeg får malt mest mulig nede i det nye huset. Jeg er fortsatt ikke kommet så langt at jeg ser en ende på det men litt å litt så kommer jeg der.

Ukens spenning:
På fredag i forrige uke visste jeg at huset vårt skulle komme ut for salg. Jeg gikk i spenning hele dagen og sjekket finn.no utallige ganger før det endelig kom ut på ettermiddagen. Det var mange følelser og tanker som svirret i hodet da.

Ukens lengsel:
Forrige uke lengtet jeg etter at skolehverdagen skulle starte. Det er fint med ferie og mye tid sammen men nå skal det blir godt med rutinene og hverdagen.

Ukens antrekk:


Her har det vært stille og det har kun med at jeg prioriterer huset, arbeid og familien, det er ikke noe annet. Håper på forståelse for det i disse tider ♥ Håper du som leser har det fint, at alle skolebarn fikk et fint møte med skolen og at dere alle får en fin uke. Klem!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Så godt å se deg igjen! 🤩

    20. august 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.