Skip to content

Uke 34

Posted in Hverdagsliv

Hei mandagskveld og hei til en ny uke!

Ukens opptur:
Uten tvil å få lov til å ta del i Hege og Halvor sin bryllupsdag nå i helgen. Bryllupet var et eventyr fra start til slutt og vi kosa oss gløgg i hjel! Været, brudeparet, lokalet, menneskene, maten og atmosfæren var nydelig ♥

Ukens nedtur:
Etter tirsdagens maraton dag kom nedturen som forventet på onsdagen. Det var regn og siden jeg ikke kunne male likevel tillot jeg meg å hvile litt på dagen før kveldsvakt. Viktig å lytte til kroppen også, ikke bare kjøre på uten stopp.

Ukens høydepunkt:
Da Hege kom inn kirken var et stort og flott øyeblikk! Tenk min lille Hege som jeg har hatt i livet mitt siden 1. klasse var nå en aldeles nydelig brud!

Ukens stressende:
Før helgen var jeg stresset og søndagskveld kjente jeg stresset komme over meg igjen ang visning som er allerede i morgen. Det var derfor nydelig å være bortreist i helgen å tenke på helt andre ting en alt som må ordnes før tirsdag klokken 17.00.

Ukens måltid:
Hovedretten i bryllupet var nydelig hjorte steik som smakte helt magisk.

Ukens rørende:
Det var utelukkende bare gode taler i bryllupet, faktisk imponerende alle sammen. Likevel må jeg trekke frem brudgommens mor sin tale som den desidert beste. Jeg ble så rørt at jeg slet med å klare å stoppe å gråte, det var så sterkt og fint det hun sa at jeg vil nok aldri glemme den talen.

Ukens fornøyde jente:
Lykke var heldigvis storfornøyd over hennes jente selskap som var tidlig i forrige uke.

Ukens treninger: 
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Fri.
Forrige uke ble trening nedprioritert til fordel over alt som skulle ordnes og hodet var fullt. Selv om jeg absolutt trenger trening mer enn noe annet i slike hektiske perioder klarte jeg ikke å finne rom for det i forrige uke.

Ukens velvære:
Fredag rakk jeg innom frisøren min for en kjapp oppfriskning av fargen og det er alltid digg!

Ukens skjønnhets tips:
Jeg reiste fra mascaraen min når vi dro til Østlandet i helgen. Vi bodde i Gjøvik fra lørdag til søndag (tror jeg skrev Notodden på et innlegg om bryllupet, jeg mente Toten) og da gikk jeg på Kicks for å handle en ny. Jeg fikk god hjelp og hun anbefalte med Este Lauder sin Mascara, og jeg sier bare wow for en god en! Dersom du trenger tips til ny kan jeg anbefale den! Legg igjen kommentar om du vil vite nøyaktig hvilken så finner jeg det ut for deg i tilfelle.

Ukens cravings:
Smoothie og is.

Ukens små gleder: 
På søndag bakte jeg kanel knuter for å ha liggende i fryseren frem til i morgen. Da jeg reiste bort til Bente søndagskveld tok jeg like gjerne med noen boller til dem rett fra ovnen. Det er slike små gleder som er så viktig ♥

Ukens antrekk: 

Lag deg en fin uke!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.