Skip to content

Velkommen du kjære August

Posted in Hverdagsliv

Vi går inn i den siste sommermåneden men vi håper jo alle på en fin sensommer og ikke minst en fin høst. Juli har gått utrolig fort og det kommer nok august også til å gjøre. Under kan du lese om hva jeg håper at den kommende måneden har å by på:

 • Feire Lykke sin bursdag
  Lykke blir 8 år 9 aug. Det skal vi selvsagt feire og det blir fint å gjøre stas på henne ♥
 • Legge ut huset vårt i Rosksletta for salg
  Noe vemodig kommer det til å bli å se sitt eget hus ligge ute for salg. I løpet av kort tid kommer vi til å legge ut huset og det blir utrolig spennende å se responsen på det. Tvi tvi.
 • Gjøre klar til visning
  Visning blir nok i løpet av august og det blir en nye runde med å gjøre alt ute og inne i stand til visning.
 • Glede meg til Bryllup
  Hege og Halvor gifter seg og det gleder jeg meg veldig mye til! Vi reiser opp på fredagen og tar en natt i Oslo først før vi setter kursen mot Gjøvik og Notodden på lørdagen for å ferie brudeparet der.
 • Finne ny kjole
  Jeg ønsker en ny kjole til bryllupet og må snart starte jakten på den. Noen tips anyone?
 • Delta nede i huset i Dalveien når jeg kan
  Det føles godt å bidra nede i huset med det jeg kan og har derfor som mål at jeg skal jobbe på det jeg har mulighet for.
 • Starte prosjekt Trapp og gulv
  En trapp er ikke bare en trapp. Jeg har ikke startet å se på trapper enda og har som mål å gjøre det nå snart. Gulvprøven som tidligere i sommer er vi godt fornøyd med og må forhøre oss litt til før vi helt bestemmer oss.
 • Markere at bloggen blir 3 år
  Bloggen blir 3 år i august og det skal jeg selvsagt markere.
 • Få se venninnene mine igjen
  Ferie og tid sammen med familien nydelig! Jeg skal likevel innrømme at jeg savner mine venninner veldig når jeg har så mange uker ferie uten å se de.
 • Lage nytt slynge program
  Dette skulle jeg gjort i forrige måned men fokuset var ikke helt der. Nå som høstplanen starter opp igjen på Jæren Sportssenter ønsker jeg derimot å stille med helt nytt program. Nå er det over 4 uker siden jeg instruerte forrige time, må si jeg savner de fine medlemmene nå!
 • Friske opp hud og hår
  Jeg fikk hudpleie i gave av min søster til bursdagen som jeg gleder meg til å bruke. I tillegg skal jeg innom frisøren for å friske opp fargen før bryllupet. Det skal bli godt å friske opp etter en god sommer.
 • Ta ned trampolinen
  Vår trampoline ble ødelagt tidligere i sommer. Selve hoppematten sprakk rett å slett. Vi hadde egentlig tenkt å la trampolinen stå men nå må den tas ned. Å ta den ned er forholdsvis enkelt, det er jobben å frakte den ned til pytten som blir jobben.
 • Fortsette å spille spill
  Sommeren 2018 kommer jeg til å huske godt særlig med tanke på alle spill vi har spilt. Jeg kommer derfor til å fortsette spillegleden utover høsten og oppfordrer mine lesere til å gjøre det samme.

Ha en nydelig onsdag og en fin start på en flott måned. Stor klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.