Skip to content

Weekend get away

Posted in Reise

Jeg starter dagen med fri og kjenner at det gjør meg godt. Dagen har vært slik hittil: god tid med ungene, trening og husmøte. Nå straks skal jeg en kjapp tur innom frisøren min for å friske opp fargen min før jeg må hjem å pakke kofferten. Jeg og Franki reiser til Oslo i  ettermiddag og jeg gleder meg sånn til en hel helg sammen med han uten lite søvn og lange arbeidsdager i huset. Vi blir i Oslo kun 1 natt før vi drar videre til Notodden hvor vi skal feire kjærligheten mellom Hege og Halvor ♥

Nå kjenner jeg hvor mye vi trenger kjæreste tid og stresse ned med alt annet enn husbygging og salg av hus. Det skal blir SÅ nydelig, jeg ser virkelig frem til det. Da får vi det nødvendige påfyllet som gjør oss klar for en travel høst.

Hege er en nær venninne av meg fra barndommen, henne ble jeg kjent med i 1. klasse på Lyefjell. Hege flyttet til Oslo sent i tenårene og har bodd der siden. Nå gifter hun seg med sin Halvor og jeg kunne ikke vært mer glad på hennes vegne. Det kommer til å bli så fint å få dele denne store dagen med dem og alle de andre gjestene.

Kjolen er i boks. Det ble en enkel rosa kjole fra H&M. Den er nå lagt opp av snille Tone Sofie. Jeg har ikke hatt tid til å kjøpe meg nye sko til bryllupet så det blir de hvite med åpen tå. Veske og evt jakke har jeg ikke tenkt på, det finner jeg nok rett før jeg lukker kofferten igjen. Haha. Neglene skulle også vært lakket men det får bare være. Det viktigaste må vel være å få vasket av alle malingflekker på kroppen min og få lov å være sammen med mennesker jeg bryr meg om.

Håper du har en fin start på denne fredagen og at du har en fin helg i morgen. Vi skrives mer i morgen. Klem

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.