Skip to content

Bryllupskjolen

Posted in Bryllup, and Stilen min

Siste helgen i august var vi i bryllup hos Hege og Halvor. Det er ikke meningen at det skulle gå så lang tid før jeg viste dere hvilken kjole jeg endte på. Jeg hadde ikke anledning til å dra ut for å lete etter kjolen å måtte derfor bestille hjem via internett. 1. kjole som kom i posten var fin men ikke helt rett farge. Den var enda mer rosa enn hva jeg hadde sett for meg og da den hadde en stiv pris på over 2000kr valgte jeg å returnere den siden den ikke var en fulltreffer. Jeg bestilte derfor kjole nr 2. i posten samme dag som jeg sendte den første i retur. Kjole nr 2 var alt for lang og noe for trang over brystpartiet, det såg rett å slett ikke fint ut med moste bryst. Så da ble det retur der også. Den 3. kjolen jeg bestilte var fra H&M og den var nødt for å bli den. Kjolen kom i posten samme uke som jeg skulle i bryllup og jeg krysset fingrene for at den passet. Det gjorde den, det vil si, den var alt for lang. Snille gode Tone (nabo hjemme hos mor) la den derfor opp for meg slik at jeg kunne pakke kjolen med meg til Oslo.

Helt enkel og fin kjole. Den var ikke en 10èr men en god 8èr kansje. Uansett, nå fikk dere endelig se hvilken kjole det ble. Jeg har ikke spurt om tillatelse fra bruden om å publisere bilde av henne så det lar jeg være. Det jeg kan si var at Hege var aldeles nydelig, muligens den fineste bruden jeg har sett ♥

Bryllupet ble holdt i Toten og var en dag jeg aldri vil glemme, den var så fin på alle vis. Vielsen, omgivelsene, været, hagen, presteboligen, maten, talene, kjærligheten mellom Hege og Halvor og at vi fikk sitte på tidenes bord sammen med fine folk. Utrolig kjekt bryllup å så fint å være der å feire sammen med dem alle.

Ha en nydelig onsdag!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.