Skip to content

En fotoshoot med meg

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Jeg planlegger aldri antrekk, tar på meg det jeg føler for. Det jeg heller aldri planlegger er hvor jeg skal ta bilde eller hvem som skal ta bilde av meg. Som regel er det en venninne, en kollega eller 8 åringen i hus. Franki må i nøden og han blir like glad hver gang ♥

I går var vi på kurs på dagtid og jeg var omringet av gode kollega. Jeg plukket ut Anne Dagny som den heldige og vi lurte oss bort i første pause for å finne en vegg noe skjermet fra de andre. Det begynner ofte slik:

Og ender ofte opp slik 30 sekunder etter vi har startet:

De bildene som ble resultatet ser slik ut:

Bortsett fra at jeg aldri blir helt komfortabel foran kamera tar jeg meg heldigvis lite høytidelig og syns det er kjekt å gå ut av komfortsonen. Å kle seg om høsten må være favoritt av alle årstider. Om høsten er lag på lag helt topp og en kan dra frem store strikkegensere som ikke bare ser bra ut på men som varmer på kalde høstdager. Jeg syns også at butikkene har mye fint om høsten sammenliknet med ellers i året.

Her i hus lever jeg enda på den lettelsen og gleden over å ha solgt bolig. Takk for alle gratulasjoner og gode ord! Nå kan vi legge hussalg, visninger og bekymringer angående den prosessen bak oss og har full fokus på det nye huset. I tillegg til å få solgt huset i går var vi veldig heldige med overtakelsen. De ønsker sen overtakelse fordi de har et objekt de må få selge og datoen er derfor satt til 1 mars. Det passer oss perfekt! Nå kan vi senke skuldrene og bo her helt til vi flytter ned i Dalvegen når den tid kommer en gang i 2019 ♥

Her har torsdagen gått med til jobb, middag og fotballtrening for Felix. Kvelden skal nytes hjemme på sofaen og det gleder jeg meg til! Ha en fin torsdagskveld så skrives vi snart!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.