Skip to content

Etter løpeturen

Posted in Treningsglede

Jeg føler denne bloggen bærer for mye preg av travle husbygging tider og lite positiv energi. Det er nå slik at den gjenspeiler min hverdag så noe annet ville vært unaturlig. Likevel liker jeg absolutt å spre energi og glede fremfor det motsatte!

Det er ingen tvil at det er under trening at jeg henter nye krefter til en travel hverdag og det er litt det jeg ønsker å få frem i dette innlegget. Viktigheten av å få overskudd som gjør livet bedre rett å slett.

Dette året har jeg ingen konkrete løpe distanser som mål men det vil ikke si at jeg ikke har mål. Mine mål for dette året er å forsøke å ha 4 til 5 treningsøkter i uken for å hente energi å overskudd til å stå i alt som skjer rundt meg.

I kveld var jeg på en løpetur sammen med beste Catrine og det gjør så uendelig godt. Tenkte å dele mine tanker med dere før og etter løpeturen:

Før:

  • Syns det var kjedelig at jeg måtte løpe klokken 20.00 fordi Franki var i huset frem til da, det var mørkt og kaldt.
  • Gleda meg til å treffe Catrine.
  • Hadde lyst å tømme 1 liter boks is
  • Følte meg sliten etter arbeidshelg og hadde et lite snev av at det ble kjipt med mandag og dagvakt i morgen.

Etter:

  • Det gav meg mye å se Catrine igjen å få gode samtaler med henne.
  • Jeg syns været var en bagatell og gleda meg over at været ikke var verre.
  • Jeg har ikke lyst på is, heller 2 polarbrød.
  • Følte på såpass mye energi at jeg vaska klær, skrev en ny To do liste, fikk lyst å blogge og føler meg generelt bra med meg selv!

Om du som leser dette tenker: «yeah right, det er for godt til å være sant». Da har jeg bare et råd: Prøv selv! Ta en dag i løpet at uken din nå hvor du føler deg sliten og absolutt ikke har lyst å trene. Skriv ned tankene dine på forhånd før du går ut. Når du kommer tilbake gjør du det samme. Sammenlikn og bedøm selv effekten av hva treningsøkten gjorde med deg.

Jeg håper dette kan være en liten motivasjon om viktigheten av fysisk aktivitet og hva det kan bety i hverdagen. For min del er jeg ikke i tvil: jeg er helt nødt for å få overskudd og energi fra fysisk aktivitet og ikke minst den muligheten til å sortere og få bort stress og negative tanker.

Nyt søndagskvelden videre med god samvittighet og forsøk å finn rom til noe fysisk aktivitet i uken som kommer ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.