Skip to content

Heldigvis ikke bare maleklær

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Selv om det er malingflekker på kroppen føles det fint å kle seg i noe annet enn male klær som er alt annet enn et vakkert syn. På søndag var vi i selskap og selv om det ble uten sminke rakk jeg å vaske håret å ta på meg en kjole om ikke annet. Slik ble antrekket:

Det er bare å nyte det nydelige været vi har om dagen. Det å kunne gå uten strømpebukse enn så lenge og fortsatt kunne bruke sommerklær føles bra. God været fortsetter også i morgen og det gjør at kjolen blir byttet ut med male klær. Jeg satser på å få male 6-7 timer i morgen før jeg drar på kveldsvakt. I motsetning til de fleste andre liker jeg å male, det føles så godt når en vegg eller et område er ferdig.

Ellers er det flere av dere som er nysgjerrige på hussalg og hvordan den delen går. Vi hadde åpen visning forrige tirsdag hvor ingen møtte opp. Vi hadde derimot 2 par på privat visning dagen etterpå som gjør det mindre skuffende at ingen kom tirsdagen. Foreløpig ingen bud men det ene paret var veldig interessert og ville ha huset så vi avventer å se hva som skjer med dem. Vi har heldigvis god tid til å selge og er avslappet til prosessen. Dersom vi enda sitter med 2 hus i juletider kommer jeg nok til å stresse litt mer, men jeg velger å ikke bekymre meg unødvendig.

Jeg avslutter her og vil ønske dere en fin kveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.