Skip to content

Husbygging: Et godt team

Posted in Husbygging

Hei kvelden og hei til deg som titter innom. Her kommer en aldri så liten husoppdatering.

Det er Franki som er superhelten i denne sammenhengen. Han står på hver eneste dag for å bygge vårt nye hjem og jeg er så imponert over hvordan han takler det dag etter dag. Vi 3 hjemme er utrolig stolte av han og forsøker å vise det så ofte vi kan. Når Franki bruker MYE tid nede i huset føles det godt for meg å kunne bidra med det lille jeg kan. Det er blant annet en av grunnene til at jeg er motivert til å male, det føles så godt å bidra!

Denne uken har det vært lite malevær, i hvert fall nå siden onsdag. Malekosten er derfor byttet ut med feiekosten og jeg rydder inni huset. Sortere hva som er ved, hva som er søppel og organisere slik at materialene ligger i orden er noe jeg har gjort de siste 2 dager. Jeg soper og rydder for at byggeplassen skal være kjekk å komme til og mer oversiktlig. Jeg kan ikke bygge huset men jeg kan bidra med litt.

Dere som følger meg her inne på bloggen ønsker hyppigere oppdateringer fra huset. Jeg har derfor tatt nye bilder denne uken for å gi dere en liten oppdatering visuelt.

Denne spissen eller «Vèn» som jeg kaller den står midt i huset. Her ser dere den oppe i 2 etg. Den følger hele huset. På loftet skiller den barneavdelingen fra voksendelen. Jeg og Franki skal ha soverom, walk in closet og bad til høyre. Til venstre er barnas soverom og deres eget bad. Her er noen bilder fra 2 etg:

Vindusbuen i huset går også gjennom alle 3 etg og er det som gir vårt hus et ekstra løft i mine øyne. Den skiller seg ut og gjør huset mer spennende. På loftet er det vi voksne som får hele buen inne på vårt soverom med tilhørende ballkong. Nede i 1 etg. kommer buen på kjøkkenet. I kjelleren kommer buen nede i kjellestuen.

Som dere ser er det en stor byggeplass. Vi har gjort lite innvendig da alt fokus har vært utendørs. Likevel går det smått fremover. Jeg tok noen bilder nede i 1 etg også:

På bilde over står jeg i inngangsdøren. Der har vi en hall som er åpen helt opp og trappen kommer her. Det er også et lite gjestetoalett til venstre her. Rett frem ser dere (foruten om min Franki) også den samme «Vén» som jeg snakket om lenger oppe i innlegget. Til venstre er dobbeltdør inn stuen. Til høyre kommer det skyvedør inn til kjøkken. Her er litt flere bilder:

Over er bilde tatt fra stuen og mot kjøkken/hall.

Bilde over er også tatt fra stuen men mot TV stuen. Det blir en finstue og en TV stue inne her som all isolasjon ligger.

Over her står jeg i spisedelen på kjøkkenet å tar bilde mot finstuen.

På bilde over ser dere spisedelen av kjøkkenet og utgang til terrasse fra kjøkken.

På bilde som er over her står jeg ca hvor spisebordet vårt vil stå og tar bilde inn mot hvor selve kjøkkenet blir. Til venstre her kommer vaskerommet.

Så det var en liten oppdatering, jeg vet ikke hvor enkelt det var å se for seg? Spør gjerne eller legg igjen en kommentar om du vil ♥

Ha en fin lørdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.