Skip to content

På arbeidsplassen: Takk for all jobben du gjør i kulissene

Posted in Tanker og meninger

Jeg jobber på den helt spesielle plassen som heter Klokkarhagen Sykehjem. Det er et sykehjem for mennesker som har fått sykdommen demens. Vi er en hel flokk med damer som arbeider der og vi består av blant annet lege, sykepleiere, vernepleiere, hjelpepleiere, renholdere, aktivitører, assistenter, frivillige og en lagersjef. Sistnevnte er hverken sykepleier eller hjelpepleier. Hun går under navnet som lagersjef eller Lodå som følge av hennes etternavn. Dama jeg vil snakke frem i dag heter Elisabeth Lode og jeg skal forsøke å forklare hva som gjør henne så unik.

Elisabeth gjør jobben vi andre enten ikke har tid til eller ikke «liker» å gjøre. Som å sette på plass varer i hyllene, sette på plass alle matvarer som kommer eller alle klær som trenger en hylleplass. Hun er personen som bestiller all mat hver uke året gjennom og som alltid gjør det med et smil. Elisabeth stiller alltid opp inne i avdelingene og har en stor omsorg for flere av de som bor ved Klokkarhagen. Hun setter på kaffitrakteren og smører brødskiver uten at du må spørre henne. Hun steller høner, dekker bord, kjører ned til legekontoret med prøver, holder i en hånd, går en tur i hagen og så utrolig mye mer. Og alt det hun gjør hver dag bak der i kulissene, gjør at hverdagen til alle som enten bor eller jobber ved Klokkarhagen blir til det bedre.

Elisabeth har jobbet hos oss i flere år og det er lett å ta slike som henne for gitt. Akkurat nå har hun 2 ukers fortjent ferie fra jobb og det er først nå jeg virkelig legger merke til den utrulig viktige jobben hun gjør for alle på Klokkarhagen Sykehjem. Et stort hjerte, alltid et smil om munnen og uendelig med omsorg for alle. Du dømmer ingen og møter alle med åpent sinn. Jeg setter utrolig pris på deg og den jobben du gjør for oss, du er rett å slett helt unik. Tittelen din er lagersjef, men jeg vil si du er så mye mer og størst av alt et flott medmenneske! Tusen takk Elisabeth for at den viktige jobben du gjør!

Kjenner du deg igjen i denne teksten og muligens tenker på en uunnværlig person på din arbeidsplass nå? Da syns jeg du skal gi vedkommende en tilbakemelding på akkurat det. En liten setning om at du setter pris på den viktige jobben vedkommende gjør selv om det er en jobb du egentlig tar litt for gitt. Vi trenger alle mennesker å bli sett og bli satt pris på, særlig de som jobber bak i kulissene ♥

Ha en fortsatt fin tirsdagskveld videre og takk for du leste!

Beate

Blogglistenhits

 

4 Comments

 1. Mari
  Mari

  Så fint skreve av deg, å heldige Klokkerhagen som har en så flott person som Elisabeth! ♥️

  25. september 2018
  |Reply
  • Tusen takk! Ja vi er heldige som har en slik person hos oss 🙂 Klem

   27. september 2018
   |Reply
 2. June
  June

  Jeg er helt enig med deg, Elisabeth gjør en kjempe god jobb!
  Du er så flink Beate til å vise og fortelle de rundt deg at du setter pris på dem! Jeg er utrolig imponert av hvor ofte du gir komplimenter og gode ord ❤️ Du er er godt menneske!

  25. september 2018
  |Reply
  • Så koselig June! Elisabeth er gull verdt og fortjener å høre det!
   Tusen takk, så fint skrevet, det var fint å høre 🙂 Savner deg på Klokkarhagen, kom snart å ta en ekstravakt kjære 🙂 Håper du har det fint, Klem 🙂

   27. september 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.