Skip to content

Reloaded

Posted in Hverdagsliv, and Tanker og meninger

Hei og god søndag til deg som titter innom!

Forrige uke hørte dere ikke fra meg her inne på bloggen foruten om mandagen. Så ble det stille. Det er ingen dramatikk i det annet enn at jeg lyttet til kroppen som gav beskjed om å gire ned et gir. Jeg begynte å kjenne det allerede på onsdag etter en fullbooka dag fra tidlig til seine natten at kroppen gav beskjed om å roe ned. Torsdagen var noe luft gått ut av meg og jeg lot trening og blogg blant annet ligge. Jeg fikk skaffet barnevakt på kvelden for å være med å hjelpe i huset sammen med Franki. Mens jeg var i huset torsdagskveld klarte jeg ikke å fokusere på riktig veg fremover. Jeg såg plutselig ingen ende på vårt nye hus og begynte å fokusere på ALT vi har igjen fremfor alt vi har fått til.

Jeg var lite produktiv og fant ut at jeg like gjerne kunne gå hjem igjen å jobbe med skallen. Flytte fokus. La kroppen få hvile heller enn å presse seg.

På fredagen var det på samme måte, jeg hadde mye mindre å gi enn hva jeg vanligvis har og kjente at batteri prosenten min gikk lavere og lavere utover dagen. Denne dagen lot jeg og trening og blogg være. Det var viktigere å lytte til kroppen, være sykepleier, være mor og være sofasliter på kvelden.

Så kom lørdagen og jeg kjente at batteri prosenten min var på grønt men ikke fulladet. Jeg og ungene hadde en fin og rolig formiddag før jeg leverte de ned til svigermor kl 13.30. Klokken 14.00 ble vi hentet av Cathrine og Atle som tok oss med på vår årlige blåtur som vi arrangere for hverandre annen hvert år. Dette året ble dessverre fjellturen avlyst som følge av været men det var både smart og det gjorde meg absolutt ingenting. Det ble en kjempefin hyttetur men trening, avslapping, god mat, gode samtaler, mye latter og påfyll av ny energi.

I dag er det søndag og vi 4 her hjemme har hatt en fin søndag sammen og jeg kjenner at kropp og sinn er 100% fulladet igjen. Det føles ubeskrivelig godt og denne helgen har gjort meg så godt. Så takknemlig for at jeg har gode folk i mitt liv og at jeg har lært meg evnen til å trykke på pause når jeg må. Å lytte til kroppen er så mye viktigere en vi tror i en hektisk hverdag ♥

Som dere forstår er det ingen dramatikk i fraværet mitt denne uken, annet enn at jeg satt meg selv på lading. Fint å kunne skrive til dere i dag igjen å si et lite hei. Håper helgen din har vært fin og fylt med øyeblikk som gir i stedet for tapper. Øyeblikk som lader ikke utlader. Det er vell i bunn å grunn det vi har helger til?

Ha en fin søndagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Lurt å lytta te kroppen og håve. 😊
  Ønske deg en god start på den kommande vegå. 😁

  Dåkke e goe så får det så godt te med huset 😁

  23. september 2018
  |Reply
  • Tusen takk Maria! Så kjekt du syns, me Jær jaffal så godt med kan med husbygging og står på det me klare 🙂 Ha en fin ukestart du og 🙂 Klem

   24. september 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.