Skip to content

September – en fin start på høsten

Posted in Hverdagsliv

September måned har vist seg fra sin beste side værmessig de siste årene og jeg håper selvsagt på gjentakelse i år. September starter lovende med sol og oppholdsvær i hvert fall den første uken om en skal tørre å stole på yr.no. Jeg liker å lage disse måneds innleggene for hva jeg håper den kommende måneden har å by på:

 • Malevær
  Det ser lovende ut med været fremover og det gleder meg! Jeg har et hårete mål om å klare å male hele det nye huset utvendig dette året men jeg begynner å tvile på om det lar seg gjøre. Franki har nemlig mer igjen til å kle og jeg kan nesten ikke male før han er ferdig. Nå står stillaset oppstilt slik at pannene på taket kan legges og da er det ikke mulig å kle husveggene før taket er ferdig. Når taket er ferdig kan stillaset tas ned og flyttes nærmere husveggen, først da kan vi kle helt ferdig å starte på kassene til taket. Det blir veldig bra når vi kommer så langt!
 • Forening
  Anne er vertinnen denne gangen og det skal bli fint å se dem igjen etter en fin sommer.
 • 30 års kalas
  Min vakre gode Bente blir hele 30 år nå snart og feirer dette med fest i lag med gode venner. Det gleder jeg meg til!
 • Fjelltur
  Vår årlige fjelltur med Cathrine og Atle skal vi gjennomføre også i år selv om vi bygger hus. Dette året er det de som planlegger alt, vi aner ingenting!
 • Barselbesøk
  Malin fikk liten gutt tidligere i sommer, endelig skal vi dra på barselbesøk snart å hilse på ♥
 • Oppstart av Lørdagstoddlerene
  Siden sommeren har vært så fint har jeg ikke savnet lørdagslekene innendørs. Nå derimot som høsten snart er her skal det bli godt å ha innendørs leking på lørdager igjen. Vi starter opp lørdag 15 sep kl 09.00 – 10.30, det er bare å komme om det skulle passe deg og din gjeng. Alle barn er velkomne, det er ingen øvre aldersgrense.
 • Lunsjdater
  Selv om jeg fremover må bruke mest mulig tid i huset skal jeg prioritere lunsjdater med venninner også.
 • Dyreparken med gode venner
  Der var vi i går og hvilken fin dag vi hadde! Været var helt perfekt og det var lite folk i parken sammenliknet med sommeren. Tilbudet var noe redusert fordi det nå er lav sesong men det syns jeg ikke gjorde noen ting.
 • Få tilbake treningsrutine mine
  Nå som det har vært så hektisk har jeg hatt hodet fullt og ikke klart å organisert meg godt nok når det kommer til trening. Jeg har savnet trening og det overskuddet det gir meg. I september skal jeg komme i mine egne treningsrutiner igjen.
 • Fikse kjøleskap og frys
  Den siste uken har vært mer styr nettopp pga vi må ut i garasjen for å hente alt av frys eller kjølevarer. Forhåpentligvis blir problemet løst i løpet av de første dagene nå.
 • Familieselskaper
  September er en form for oppvarmings måned før oktober slår inn for fullt. Vi skal i familieselskap i dag og 2 til i løpet av måneden. I dag går turen til Hellvik å vi skal feire Lene og Nathalie ♥
 • Nyte dager ute før mørket slår inn for fullt
  Vi kan allerede merke at det blir mørkt om kvelden nå. Likevel skal jeg nyte ettermiddagene ute til det fulle, før vi vet ordet av det så er det mørkt allerede klokken 16.

Håper September har startet bra for deg og dine. Ønsker deg som leser en fin søndagskveld videre og en finfin start på en ny uke i morgen. Vi skrives i morgen.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.