Skip to content

Smoothie Oppskrift: Vanilje, banan og mango!

Posted in Kosthold

Hei tirsdag! I dag vil jeg dele en ny smoothie som jeg mekket sammen i går. Den er nydelig på smak, mettende og god til alle døgnets tider. Jeg sverger alltid til melk, vanilje yogurt og vanilje proteinpulver som base. Så varierer jeg med bær, frukt og grønnsaker selv om jeg oftest sverger til jordbær, blåbær og banan. Etter løpeturen i går var jeg fysen på noe annet enn den standard smoothien som jeg alltid lager og lekte meg litt frem. Jeg slumper alltid så denne «oppskriften» blir sånn cirka.

 

 • 4 dl ekstra lettmelk
 • 1 scoop vanilje protein pulver
 • 1 moden banan
 • 1/2 pakke frossen mango
 • 3 ss vanilje yogurt

Blend til du får en tykk og fyldig smoothie. Denne oppskriften er nok til 2 porsjoner. Proteinpulveret kan fint sløyfes dersom du ikke har eller ikke ønsker å bruke det. Jeg må likevel tilføye at det gjør smoothien bedre på både smak, fylde og metthet. Men opp til hver enkelt!

Lag deg en fin tirsdag. Personlig er tirsdagen den dagen i uken som er noe litt lang og treig, derfor bestemmer jeg meg her å nå for å gjøre det jeg kan for at dagen skal bli en fin dag. Spre glede, smil og forsøk å se løsninger, det skal jeg! Vi skrives plutselig, å du? Gi meg en lyd dersom du tester ut denne nydelige smoothien da ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Aslaug Engelsvoll
  Aslaug Engelsvoll

  Smootien va gull❤

  11. september 2018
  |Reply
  • Så kjekt den falt i smak Aslaug 😉 Ha en fin onsdag!

   12. september 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.