Skip to content

Solgt!

Posted in Hverdagsliv

Vårt hus, kjære Roskslette 21, er nå solgt. Det føles rart men veldig godt å være «ferdig» med den prosessen. Denne dagen har vært veldig spennende og uvanlig. Å selge hus er ikke noe vi har gjort før eller på noen måte en  hverdagskost. Jeg har vært på kurs hele dagen og direkte på kveldsvakt, det har derfor vært en hektisk dag hvor jeg har vært svært tilgjengelig på telefon. Vi er godt fornøyd med megleren vår Morten som har gjort en veldig god jobb. Det føles utrolig deilig å slippe å ha nye visninger og leve i uvisshet over hvor lenge vi må vente på en kjøper. 

Feirer derfor litt innvendig i dag og ville bare dele det her på bloggen og siden det er mange av dere som lurer på dette. Håper dagen har vært fin!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Margith Skårland
    Margith Skårland

    Gratulerer så jildt 😍

    13. september 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.