Skip to content

Treningsmusikk

Posted in Treningsglede

Jeg vil påstå at 90 % av alle mine løpeturer er uten musikk om dagen. Det er befriende å løpe uten noe på øre og det gjør at jeg sorterer og reflekterer bedre. I tillegg er motivasjonen stor til å løpe og jeg føler ikke jeg trenger drahjelp fra fengende musikk for å komme meg ut.

I kveld var motivasjonen mindre og jeg kjente at jeg ble nødt for å ha en ytre motivator på øre etter gårsdagens festligheter. Rett før løpeturen lastet jeg derfor ned ny musikk og det funket! Beina kjentes lette ut og løpeturen gikk veldig bra. Siden det er flere av dere som ønsker tips til treningsmusikk skal dere få dem under her:

  1. In the Name of Loe – Martin Garrix & Bebe Rexha
  2. Beast – Tungevaag & Raaban & Isac Elliot
  3. Never going home – Vigiland
  4. Don`t look down – Martin Garrix
  5. Drink About – See & Dagny
  6. Youngblood – 5 Seconds of Summer
  7. Elastic State of Mind – Highasakite
  8. Darkside – Alan Walker
  9. So far away – Martin Garrix & David Guetta
  10. High on Life – Martin Garrix

Håper helgen din har vært fin og gitt deg nytt påfyll slik at du er klar for en ny uke i morgen. Vi skrives mer i morgen. God søndagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.