Skip to content

Uke 35

Posted in Hverdagsliv

Mandag! Denne uken skal bli en god uke, jeg skal gjøre alt jeg kan for at den skal bli mindre hektisk enn forrige uke. Håper dere har en fin start på uken og fyller den med noe som gleder deg.

Ukens opptur:
Å forhåpentligvis være ferdig med visninger av huset. Krysser fingrene!

Ukens nedtur:
Det må være at alt gikk galt på onsdagen før visninger. Strømmen som først gikk som medførte at jeg måtte løpe ned til samtale med lærer da jeg ikke fikk ut bilen. Og da vi fant feilen måtte jeg tømme kjøleskap og fryseren vår for så å kjøpe et nytt. Maks uflaks! Heldigvis er det bare bagateller i forhold til hva andre sliter med, det hjelper å tenke slik. Men jeg skal innrømme at jeg var rimelig stresset der og da.

Ukens høydepunkt:
En hel dag i Dyreparken sammen med gode venner i nydelig vær!

Ukens treninger:
Mandag: Fri / vaska vindu utvendig hele huset.
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens kjøp:
Jeg trengte noe nytt i sminke vesken min ellers fikk ungene litt nye klær i forrige uke.

Ukens gjensyn:
På fredag fikk jeg endelig sett Gro igjen å ha en litt lengre samtale med henne. Du vet når du kunne snakket i 10 timer uten å blitt ferdig? Visst du er så heldig å ha det slik med en person – ta vare på den personen!

Ukens snille: 
Gode Anne Dagny kom innom på tirsdag mens vaskefilla gikk på travelt her hjemme like før visning. Hun kom med blomster som jeg kunne pynte med hjemme og stilte seg like gjerne disponibel til å bistå meg i alt husarbeidet. T U S E N T A K K !

Ukens spenning:
Utrolig spennende å ha visning og vente på telefon fra megler i dagene etter.

Ukens barne påfunn:
Ungene kjenner ikke til en mor som spiser snop. Jeg har holdt meg i snart 22 år uten og de tenker aldri over at det er noe unormalt med det. Uten at vi snakker om det tema i det hele tatt tok Lykke opp med meg på fredag om hun kunne slutte med godteri i 1 år for så å få 1000kr. Klart det var svaret jeg gav henne. Felix syns det hørtes flott ut med 1000kr og heiv seg på. Jeg ville ikke ta i fra dem motet men passet på å forklare dem at 1 år er lenge og at det er lov å trekke seg dersom en ombestemmer seg. Felix klarte nøyaktig 1 dag mens Lykke er fast bestemt på å klare dette i et helt år!

Ukens velvære:
Til bursdagen min i mai fikk jeg hudpleie av min kjære søster Lene, den timen hadde jeg på torsdagskveld. Selv om selve behandlingen var irriterende ubehagelig (2 min under påføring av selve masken) er tanken på ren og velstelt hud en nydelig følelse. Alt før og etter selve masken er også nydelig for så vidt!

Ukens kveldsmat:
I forkant av hudpleie hos Lene reiste jeg innom Joe & Juice for å kjøpe med meg kveldsmat. Standard meny: Stor Avoshake og Joe`s Club sandwich, mmm!

Ukens gode service:
Først må jeg berømme NRE (Nærbø Rør og Elektro) for utrolig god og ikke minst rask hjelp. Da jeg fikk jordbryter feil på onsdag måtte jeg ha en elektriker opp for å se på problemet. Han fant raskt ut at det var kjøleskapet/fryseskapet som utløste feilen. Da var det bare å komme meg i bilen ned til Power for å kjøpe et nytt i mellomtiden. Tusen takk til Oddbjørn (tror det er det han heter) for rask og god hjelp til ei dame i nød, haha. Nytt kjøle/fryseskap kom hjem til meg på få minutter og jeg var veldig takknemlig. Ikke nok med det, han hjalp meg også å få tak i reparatør som nå skal fikse vårt gamle kjøle/fryseskap. Hurra for lokale butikker som kan hjelpe deg når slike ting skjer!

Ukens gode hjelpere: 
Både Franki og ungene merket nok at jeg var ekstra stresset og hadde for mange arbeidsoppgaver i forkant av visningen som var på tirsdag. De strakk seg langt å hjalp meg veldig godt alle 3 ♥

Ukens antrekk:

Lag deg en fin mandag!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

  1. Anne Dagny
    Anne Dagny

    Bare jilt 🤩🎉 krysser fingrene for salg 🤞🏻😍

    3. september 2018
    |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.