Skip to content

Uke 36

Posted in Hverdagsliv

God mandag og hei til deg som titter innom bloggen min! Jeg starter uken med å oppsummere uken som gikk.

Ukens opptur:
Det må være at taksteinen kom på onsdag og at de allerede er godt i gang!

Ukens nedtur:
Selv om regn er bra og nødvendig må jeg innrømme at det ble vell mye regn i forrige uke. Siden jeg maler utvendig sjekker jeg yr.no daglig og det er dessverre meldt regn ut hele uken..

Ukens høydepunkt:
Fine samtaler med gode Gro og ikke minst at hun har fått seg ny jobb som leder! Utrolig stolt av henne ♥

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri
Fredag: Styrke
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens lunsj:
Det ble ingen lunsjdate i forrige uke da all min ledig tid går med til praktisk arbeid nede i huset for det meste.

Ukens gode hjelper:
Jeg har hatt arbeidshelg i helgen og vi er så heldig som har hatt Nathalie på overnatting som såg etter barna mens Franki var i huset. Ellers setter vi stor pris på mor og Thea også som stiller opp som barnevakt.

Ukens 8 åring:
Nå har jeg lyst å skryte av vår 8 åring her i hus som er ei lita fornuftig og moden jente. Lykke har egen nøkkel og låser seg ut hver morgen når hun drar på skolen. Vi andre går før henne. Lykke kommer også først hjem og låser seg inn. En dag i forrige uke hadde hun lagt nøkkelen sin i jakken og siden det var så varmt låg jakken inne i garderoben på skolen. Lykke syklet derfor hjem uten jakken og kom derfor hjem til låst dør. Lykke heiv seg på sykkelen igjen å hentet både nøkkel og jakke nede på skolen. Jeg kom hjem til en svett Lykke som fortalte om hvorfor hun var så svett. Jeg gav henne ros for hvordan hun løste situasjonen og spurte om det aldri fristet å bare vente utenfor til jeg kom hjem. Da svarte Lykke meg: «Men Mamma, jeg måtte jo ha nøkkelen min i morgen tidlig uansett.» Jeg skal innrømme at det var lenger enn hva jeg klarte å tenke i det øyeblikket jeg spurte henne ♥

Ukens kollega:
Forrige mandag var det malevær. Jeg spurte derfor sjefen om jeg kunne avspasere noen timer for å gå hjem å male. Raus og snill som Tove er la hun til rette for det!

Ukens rørende:
Etter jobb fredagskveld såg jeg og Nathalie Idol i reprise sammen. Det er utrolig fint å kunne bli så rørt av en audition.

Ukens frustrasjon:
Forrige uke var jeg borti hele 2 stykker som ikke overholdt vikeplikten sin i trafikken og førte til at jeg måtte bråbremse.

Ukens fine tilbakemelding: 
Da Franki kom ned i huset på fredag ringte han for å fortelle at det var kjekt å komme ned til ryddig hus. Ekstra kjekt å rydde når det blir satt pris på.

Ukens jentekveld:
Så fint å se Anne og Polly igjen i forening i forrige uke. God mat, god drøs og tid sammen.

Ukens glede andre:
Lykke fikk akutt lyst å lage kanel boller på søndag formiddag. Da jeg sa ja til det var Lykke raskt med å fortelle at da måtte vi gi boller til hennes beste venn Regine. Vi skulle gi 6 stk slik at Regine kunne få 2 stk og resten av familien hennes kunne få 1 boller hver.

Ukens cravings: 
Is!

Ukens antrekk:
Forrige uke gikk jeg stort sett i maleklær eller arbeidsklær da jeg brukte mye tid nede i huset. Jeg legger derfor med det bilde fra forrige uke:

Her har mandagen startet med en fridag som har vært veldig fin. Den startet klokken 06.00 av at minstegutt ville komme inn å kose. Klokken 06.30 varmet jeg og Lykke opp boller som hun så ivrig ville gi til bestevennen sin. Klokken 07.00 løp vi nedi gata for å overraske med varme boller før jeg dro i barnehagen med Felix. Videre har jeg vært med bilen til Bryne for å levere den inn på skift av frontruten etter en kjedelig steinsprut. Da jeg kom hjem fra Bryne var klokken bare 08.00 og jeg følte dagen hadde vart lenge allerede. Jeg ryddet derfor 1 time i huset og tok meg en løpetur i regnværet. Etter dusj og litt i magen fikk jeg og Polly til en spontan date på Joe & Juice! Digg å se henne igjen ♥ I ettermiddag har vi hatt Stian på middag og barnepass av Felix. Jeg og Lykke har vært på fotballtrening og nå venter kveldsmat før legging. I kveld skal jeg og Cathrine til Malin på barsel besøk, det skal bli så fint! Håper din uke har startet fint!

Ha en fin mandagskveld videre, titt gjerne innom igjen i morgen for en ny oppskrift!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.