Skip to content

Uke 37

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å få solgt huset vårt!

Ukens nedtur:
At regnet vil ingen ende ta.

Ukens høydepunkt: 
Det er nødt for å bli følelsen av å få solgt huset i dagens marked. Ikke bare er vi fornøyd med salget men også hvordan det legger seg til rette for oss nå med tanke på overtakelse i mars 2019. Vi har vært heldige!

Ukens pangstart:
Vi startet opp Lørdagstoddlerne leker i Loen igjen i helgen og hvilken start vi fikk! Det ble rekordbesøk og ikke mindre enn 110 unger! Det var utrolig stas, så glad for at bygda setter pris på tilbudet vårt.

Ukens treninger: 
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Fri
Fredag: Styrke
Lørdag: Løp
Søndag: Løp

Ukens fest:
På lørdag feiret vi at Bente fyller 30 år og hvilken fest! Festen stod helt i stil med dama og jeg hadde tidenes kveld. Stemningen, folkene, maten, lokalet og alt var helt i tråd med den fantastiske damen Bente er!

Ukens gjensyn:
Utrulig stas å se Ingeborg og søstrene Ånestad igjen på lørdag. Fine folk! ♥

Ukens jentekveld:
Mandag i forrige uke var jeg og Cathrine borte hos gode Malin for å besøke lille prinsen som kom til verden i sommer. Nydelig mat, godt drøs og fine folk!

Ukens gode hjelpere:
Takk til Stian for hjelp og takk til May Rita som hadde Felix noen timer på lørdag mens jeg var i huset å arbeidet. Vi har så mange fine mennesker rundt oss!

Ukens hus bidrag:
Nå som regnet har bestemt seg for å bli ser det ut som at malekosten må bli liggende til neste år. Det gjør at det er rom for at jeg kan bidra på andre vis. Rydding og soping er min jobb. På lørdag fikk jeg også være med å sage, noe jeg syns er veldig kjekt. Kjekt å bidra men ikke minst kjekt å lære noe nytt.

Ukens lunsj:
På mandag tok jeg og Polly en veldig spontant men utrulig kjekk lunsj på Joe & Juice. Så glad i den dama der!

Ukens fine person:
Lena Kvitvær! Heldigvis ble jeg «paret» sammen med henne i festen på lørdag da vi begge to hadde mennene våre hjemme. Det er lenge siden jeg har ledd så mye som det jeg gjorde på lørdag. Makan til dame! Det viste seg også at hun har et naturtalent i å holde spontane taler og Lena holdt tidenes morsomste tale for Bente. Etter lørdagens kveld med henne satt jeg igjen med en tanke: Alle burde hatt en person som Lena i livet sitt! Så behagelig, raus og festlig dame.

Ukens farvel og lykke til ønskninger:
Jeg har i noen uker nå hatt sykepleier student på jobb. I forrige uke hadde vi siste dag sammen å nå venter nye utfordringer for henne før hun er ferdig sykepleier til sommeren.

Ukens spenning:
Det var utrolig nervepirrende å få inn bud. Jeg var på kurs og Franki var på jobb. Den største spenning kom nok likevel av at vi ikke hadde erfaring på dette området og hadde flere spørsmål om prosessen. Heldigvis fikk vi god hjelp fra megleren vår Morten Enåsen som jeg syns har gjort en veldig bra jobb!

Ukens feiring:
Å selge huset startet på formiddagen på onsdag mens jeg var på kurs som sagt. Tror klokken var rundt 10 når vi fikk inn bud. Etter kurs var det enda ikke avgjort noe og jeg gikk direkte på jobb. Det var rundt 16.30 at jeg kunne slippe jubelen løs og feire!

Ukens antrekk: 

Ha en fin start på en ny uke!

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Lena
  Lena

  Blei heilt satt ut nå😍 Tusen takk😍

  17. september 2018
  |Reply
  • Å så kjekt at du fikk lest det! Håpte at noen ville i hvert fall si det til deg i tilfelle du ikke leste bloggen. Ta det til deg Lena, du er et vakkert menneske!

   18. september 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.