Skip to content

Uke 38

Posted in Hverdagsliv

Mandag og jeg starter uken med en fridag!

Ukens opptur:
Deilig å erfare at dersom en lytter til kroppen og tar noen hviledager blir en som litt ny igjen.

Ukens nedtur:
Må være at luften gikk helt ut av meg og jeg kjente meg sliten og trett. Foretrekker aller helst å fungere i vanlig Beate modus.

Ukens høydepunkt:
Å slappe av i lag med gode venner på hyttetur i helgen!

Ukens lunsj:
Jeg og ungene hadde lunsj fra bakeriet på Nærbø på lørdag. Ellers er det lite med lunsjdater om dagen.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Løp
Torsdag: Fri / Ville ikke trene å derfor gjorde jeg ikke det.
Fredag: Fri / Ville ikke trene å derfor gjorde jeg ikke det.
Lørdag: Løp og styrke med Cathrine
Søndag: Løp med Cathrine.

Ukens trenings gjensyn: 
Jeg er heldig som får være instruktør til en flott gjeng som kommer tirsdag etter tirsdag. Trygve er en av de som har gått fast på timen min i flere år som har vært savnet det siste halve året pga andre prioriteringer. Forrige tirsdag var han endelig på plass igjen og det var utrulig stas å ha han med i gjengen igjen!

Ukens kjøp:
Forrige mandag var jeg litt crazy å kjøpte inn noen lamper til det nye huset, gleder meg til å viser dere!

Ukens cravings:
Pizza av alle ting. Å den beste var den som vi stekte i pizza ovn på hyttetur i helgen!

Ukens familieaktivitet:
Søndag fikk barna velge mellom bowling og kino, de valgte Bowling. Det ble en fin ettermiddag!

Ukens gode telefonsamtale:
Jeg treffer ikke Gro like ofte som ønskelig etter at Gro har gått over i lederjobb og dag stilling. Vi hadde derfor en lang, viktig og god samtale på telefonen i forrige uke.

Ukens gode hjelpere:
Stian, Mor, Svigermor, Svigerfar og Thea var alle gode hjelpere forrige uke, takk! ♥

Ukens nedtelling:
Hvert år starter jeg nedtelling til julaften når det er 100 dager igjen til jul. Forrige helg var det tid for det og jeg startet nedtellingen på mandag i forrige uke på 98 dager igjen. Jul er en så viktig og fin tid for meg og jeg har allerede startet å glede meg til alt som skjer i tiden frem mot jul, det er tross alt ventetiden som er kjekkest! Min erfaring er absolutt at dersom en klarer å starte tidlig på kalender, gaver og juleklær til barna vil en få en mye finere og stressfri desember enn dersom en utsetter alt til den måneden. Mitt mål i år også er å være ferdige med alle julegaver innen 1 des.

Ukens imponerende: 
Onsdag i forrige uke var det tid for Eliteseriens første hjemmekamp for Nærbø. Jeg var på jobb men tok med meg 3 beboere som hadde veldig lyst å bli med på kamp. Vi var ute i god tid men selv ikke det hjalp noe særlig da det var langveis med kø for å finne et sted å sitte. Uansett! Å være i hallen var veldig sterkt fordi: Den hallen har blitt klar til eliteserien på rekordfart kun på DUGNAD! Det er så imponerende og jeg bøyer meg i støvet for alle de som legger ned timevis av arbeid i Loen. Så blir jeg flau på samme tid over hvor dårlige andre kan være på dugnad når de får spørsmål om å stå 3 timer i kiosken 1 gang i året. Men nå var det fremsnakk som gjelder: DRIT bra jobba alle i sammen, jeg blir drit stolt av å komme fra bygda Nærbø. Arrangement komiteen gjør en heroisk jobb for at alle 1600 mann skulle føle seg ivaretatt og velkomne. Kom deg til Nye Loen for å se Herrelaget spille håndball er en klar oppfordring for meg!

Ukens husmøte:
Onsdag i forrige uke var jeg i møte med elektrikeren som har ansvar for å tegne opp alt elektrisk i huset vårt. Vi satt planen slik den nå er 100 % og jeg er kjempe fornøyd med både servicen og all hjelp Nærbø Rør og Elektro bidrar med!

Ukens hus oppdatering: 
Morten fra Flexi Bygg er snart ferdig å legge all takstein på hustaket og starter straks på garasjetaket. Ellers er alle innervegger oppe og det er klart for elektriker og rørlegger som kommer denne uken! Etter torsdagens personlige nedtur hvor jeg ikke klarte å se enden i tunnelen på husbyggingen har jeg i løpet av helgen klart å snu tankene. Da jeg var nede i huset i dag med påfyll til herrene slår det meg hvor langt vi har kommet og hvor knall hardt det jobbes hver dag for at vi er der vi er i dag.

Ukens antrekk:
Som dere har fått med dere : luften gikk ut forrige uke og det fristet ikke å måtte spørre noen om å ta bilder eller å stille seg opp for å bli tatt bilde av, haha.

Håper uken har startet bra hos deg. Jeg har hatt fridag og hatt minstegutt hjemme som har fått brennkopper. Vi har kun slappet av og ikke gjort noe, det har vært helt greit selv om jeg skal innrømme at løpeturen i ettermiddag var helt nødvendig etter en slik daffen dag ♥

Ha en fin mandagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.