Skip to content

Vaskerom, TV løsning, gulv og alle hensyn

Posted in Husbygging

Hei fredag! Jeg har brukt de siste dager til å kverne om mulig enda mer enn vanlig. Elektrikern har som jeg har nevnt begynt i huset vårt og med det følger mye med. Da må alle ideer jeg har besluttes og bestemmes. Jeg var derfor inne på Ikea i går for å tegne vaskerommet. Jeg hadde ikke trodd at jeg måtte ha det 100 % klart enda men elektrikeren må selvfølgelig vite hvor han skal plassere sine ting ut fra hvordan vi vil ha det.

Jeg har lite problem med det å ta valg, jeg er heldigvis veldig trygg på det. Det som er utfordringen hele tiden er at valgene jeg går for ofte lager MYE problem/utfordringer for min stakkers mann. Jeg syns alt standard er litt kjedelig og vil ofte gå utfor den sonen. Franki har sagt det allerede og kommer nok til å si det flere ganger før vi flytter inn: «Beate, kan ikke bare du forholde deg til hus tegningene slik de er?» Dessverre må jeg litt utfor komfortsonen der ja, og det fordi det blir så bra til slutt!

Vaskerom er tegnet men for å gjøre det litt mer spenstig så bytter jeg ut standard fronter med en annen leverandør som lager fronter til IKEA.

Så var det dette gulvet da. Jeg har ikke 100 % landet men jeg nærmere meg. Det som er problemet med de gulvene jeg drømmer om å ha er at de bygger mye mer og det gjør at min stakkers mann får utfordringer med å vite nøyaktig hvilke mål han skal bygge etter. Så ja Beate, nå må valget gulv tas og det helst i går.

TV løsning tror jeg vi har funnet en bra løsning på nå, vi må bare finne ut hvordan vi skal løse det rent praktisk. Så ja slik går dagene her hjemme. Heldigvis har jeg turnus slik at jeg har mulighet til å undersøke og finne utav mye på dagtid før kveldsvakter slik som i dag.

Husbygging er utrolig gøy og jeg føler meg både ydmyk og heldig som får denne muligheten. Og det er nok akkurat derfor det er så viktig for meg å ta de rette valgene nå slik at det blir helt slik vi ønsker oss. Om dagen er hodet fullt av ideer, tanker, avveininger for og i mot og andre hensyn å ta.

Min kjære Franki: Du er helt rå, jeg er så imponert av deg som holder dette tempoet dag ut og dag inn. Du er virkelig en helt som vi andre 3 er så utrolig glad i. Jeg ser sånn frem til å dele livet mitt med deg i vårt nye hjem når den tid kommer.

Ha en fin fredag og en fin inngang til helgen. Jeg går straks på arbeidshelg!

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.