Skip to content

Den perfekte joggedressen!

Posted in Stilen min

Jeg har fått så mange hyggelige kommentarer til den nye joggedressen min, til og mannen sa den var fin! Den er fra Zara og den er så fin og behagelig at jeg har nesten flyttet inn i den. Likte den så godt at jeg like gjerne har bestilt en helt lik i andre farger. Den jeg fikk i postkassen i dag er helt lik i modellen men i fargene: sort, hvit og leopard mønster.

Gode Lykke på 8 år tok noen raske bilder før vi dro ut i ettermiddag. Med ustelt hår og uten sminke ble det lue og solbriller på bildene for å ikke føle meg alt for trett. Slik ser nå dressen ut i sin helhet:

Var den ikke fin? Dere finner den her om du vil inn å myse på den. Jeg har størrelse S i min og syns den er fin i størrelsen. Jeg er og forblir en person som trives best i joggeklær og da er det kjekt med noen som er mer hverdagslige slik som denne.

Det har vært en fin torsdag. Travel men kjekk dag på jobb etterfulgt av middag hjemme med mine 3. Vi tok raskt turen ned til gode Eilen på MX sport for å handle vinterjakke til Lykke. Videre gikk turen til Bryne for å handle bursdagsgave til min bestevenn Gro som fyller året i dag. Vi var oppe på Lye med gaven og et lite besøk av bursdagsbarnet før vi tok ukes handelen på Kiwi nå i kveld. Jeg fikk bekreftet hvorfor jeg foretrekker å ta ukes handelen på en formiddag. Mye kjentfolk på butikken er veldig hyggelig men en kommer seg aldri frem til kassen og tiden flyr fra deg, haha.

Nå i kveld skal jeg bare slappe av å glede meg til mannen kommer hjem fra huset rundt klokken 21.00. Håper torsdagen din har vært fin og tusen takk for alle fine ord i anledning intervjuet mitt med Jærbladet. Saken kommer som sagt på onsdag og jeg håper du vil lese saken. Vi blogges ♥

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Valborg
  Valborg

  skamkule joggedress!🤩 Den såg så digg ut!

  25. oktober 2018
  |Reply
  • TAKK 🙂 Den er så digg! God Fredag gode Valborg 🙂 Klem

   26. oktober 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.