Skip to content

Gulv og farger i vårt hus

Posted in Husbygging, and Interiør

Hei onsdag! Jeg vet at flere av dere lesere ønsker mer innlegg om husbygging og alt som følger med i denne prosessen som vi er i. Grunnet til at jeg ikke deler mer en hva jeg gjør til nå er flere grunner. En av grunnene er at noe ønsker vi å holde for oss selv og andre grunner er at det har vært mye jobb å finne frem til noe «sluttprodukt». Det er kjekkeste å vise dere når valgene faller mer på plass.

Jeg har brukt denne uken flittig og det føles bare så fantastisk godt. Jeg føler meg mindre stresset og ikke minst klarer å kjenne på hvor kjekt dette er fremfor at det spiser meg litt opp pga mangel på tid og overskudd til å jobbe med dette. Jeg har brukt timevis hver dag og ser at denne tiden har vært helt avgjørende for å komme frem til det vi syns blir rålekkert sluttprodukt.

Å ha en rød tråd i hele huset har vært viktig. Å velge noe bort av praktiske årsaker eller økonomiske rammer har også vært tema. Å endre planene flere ganger har også vært tema da det enten av tekniske grunner ikke lar seg gjennomføre eller at det økonomiske må tas hensyn til. Alt i alt er vi veldig fornøyd nå som mye er unnagjort og jeg tenkte derfor jeg kunne dele noen sniktitt bilder i første omgang.

Når det gjelder gulv er dette noen av gulvene:

Over ser dere vårt eike gulv som vi skal ha i 26 cm bredder og opptil 4,2 meter lange bord. Denne skal være primært i hovedetasjen.

Over ser dere en flis som er 75 x 75 og denne skal vi ha i hall, gjestetoalett og i kjøkkensonen på kjøkkenet.

På bilde som er over ser dere vinyl gulv i grå betong som vi skal ha i hele kjelleren. Kjellerstue, soverom, treningsrom og gang.

Det nydelige rosa teppet skal være på hovedsoverommet og walkin closet oppe i 2 etg.

De gulvene som ikke viser her er flisene på baderommene, gulvet på vaskerommet og gulvet til ungene.

Over på fargepaletten kan dere se den grå og den lilla i midten nede. Det er fargene som skal være på gulvene til ungene. De skal ha et gulv som flytes på stedet som heter super Comfort gulv.

Fargene ellers i huset ser dere på fargepaletten over. Det blir helt rått å se dem på veggene og i tak om ikke alt for lenge til! Fargene har jeg valgt sammen med Bente fra Cave & Cube og jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Så dette var et aldri så lite etterlengtet husbygging innlegg. Er det slike innlegg dere ønsker mer av? Gi meg gjerne en tilbakemelding så vet jeg videre fremover.

Ha en fin onsdagskveld videre.

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Maria
  Maria

  Ja😍 så kjekt med slike innlegg😁

  Flotte farger 😁😁

  11. oktober 2018
  |Reply
  • Takk for respons Maria 🙂 Klem

   15. oktober 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.