Skip to content

Hjemmestrikk er de fineste plaggene

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Se på en drøm av en genser! Denne har svigermor strikket til meg og jeg er så fornøyd med den. Da jeg var mindre kunne jeg ikke brydd meg mindre om strikka klær til meg selv men nå i voksen alder har jeg fått øynene opp for disse spesielle plaggene. Denne kommer til å bli brukt mye fremover. Tusen takk Åse Brit!

I dag ble det et enkelt men allikevel finere antrekk enn hva jeg går med om dagen. Det går stort sett i arbeidsklær og store Gann Tre gensere så det føltes digg å ta på litt sminke og kle seg i en finfin genser.

I dag har jeg vært på Lyefjell og plukket med meg Gro som var meg til Stavanger for lunsj og en tur innom Zara. Jeg har handlet meg en helt nydelig joggedress der som jeg var så heldig å få med meg hjem, de hadde siste genser i min størrelse! Vi hadde lunsj på Joe & Juice før jeg kjørte henne videre til Sola Flyplass. Fin formiddag med ei av de beste jeg vet om ♥

Vel hjemme på Nærbø er storhandelen unnagjort på Kiwi og jeg skal straks ned i huset for å si hei og hadet til min kjære mann. Kveldsvakt venter nemlig meg i dag og det føles helt fint, heldigvis elsker jeg turnuslivet!

Om du har jobbehelg eller fri: ha en strålende helg!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Mari
  Mari

  Så fine bilder, ser du har våre på heimplassen min,Kvernaland♥️ God helg Beate✌🏼

  19. oktober 2018
  |Reply
  • Ja me måtte stoppa på Kvernaland for det var så fint der! Klem

   20. oktober 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.