Skip to content

Høstferien startet bra

Posted in Hverdagsliv, and Stilen min

Fint vær, overskudd og senka skuldre er noe av det som gjør at høstferien min starter på beste vis i dag.

Siden jeg har langfri etter arbeidshelg forrige helg har jeg allerede startet på høstferien i går kl 15.00. Jeg har nå ferie til 15 oktober og det føles helt fantastisk. Nå trenger jeg å ha full fokus på hjemmebane og husbygging for å slippe å ha så mange baller i luften samtidig når jobben kaller igjen.

Jeg skal derfor bruke denne ferien flittig nede i huset og her er noen punkter som er målsettingen min:

 • Velge fliser til badet til ungene
 • Bestemme med for hvilket parkett vi skal ha i 1 etg.
 • Finne teppe til hovedsoverommet
 • Finne belegg til vaskerom
 • Ta kontakt med gulvlegger som skal legge vårt betonggulv
 • Finne utav hvor de 2 siste lyspunktene skal være i taket (over spisebord og sofabord)
 • Rydde opp utvendig rundt huset, det ser rett å slett ikke ut!
 • Velge ytterdører.
 • Starte smått å planlegge farger i huset.
 • Finne lampe til hovedbadet slik at elektriker vet nøyaktig hvor punktet skal være.
 • Nytt møte med trapp leverandør etter jeg har landet på gulvet
 • Se på fliser som kan være aktuelle til hovedveggen på kjøkken.

Dersom jeg kan komme i mål med dette innen 15 oktober skal jeg være så glad. Da kan hodet få litt mindre å tenke på når jobbhverdagen kaller igjen. Selv om jeg elsker jobben min skal jeg ikke legge skjul på at hodet har vært temmelig fullt av alt som skal velges og jobbes med nede i det nye huset. Så nå føler jeg meg heldig som får en hel uke med høstferie til å komme mer a`jour.

Dagen i dag startet med en rolig å fin morgen med ungene etterfølgt av en kjapp løpeøkt. Etter dusj kom jeg meg avgårde i bilen og tok første stopp på Bryne. Deretter gikk turen videre til Forus og Kvadrat for å se på gulv og velge spisebord. Jeg gikk for et bord fra Bolia som jeg liker veldig godt. Ingen tur til Kvadrat uten lunsj på Joe ♥

Ettermiddagen har gått med til å handle mat for den kommende uke og være nede i huset for å måle opp til spisebordet for at elektriker skal kunne sette lyspunktet på mandag. I kveld har jeg og ungene sett Idol mens Franki er innover byen i rollen som håndballtrener (som at han ikke har nok å drive med om dagen).

Dagens antrekk by the way:

Håper inngangen til helgen har vært fin for din del og at du har en fin helg i vente. Dersom du er like heldig som meg og har høstferie: Nyt den til det fulle! Vi skrives snart igjen dere. Ha en fin fredagskveld videre.

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.