Skip to content

Husbygging: Voksen badet

Posted in Husbygging, and Interiør

I dag tenkte jeg å dele litt bilder og ideer som er planlagt for badet til meg og Franki. Vi har eget bad i tilknytning til vårt soverom. Plantegningen ser slik ut:

Og et raskt førsteutkast over badet tegnet sammen med NRE ser det slik ut:

Det skal være 1 flis på badet og det er denne:

En «marmor» flis som har noe gull skjær i seg. Vi skal ha den i størrelsen 60 x 60. Den skal være på gulv, dusj og alle vegger uten om 1 vegg. Veggen hvor innredningen og speilet henger skal være våtromstapet og males rosa. Vi skal ha rundt speil og pendellampe på hver side av speilet:

Lampen er ikke bestemt enda men punktene i taket er tatt ut. Men det blir en lampe som går i gull/hvit er forholdsvis enkel og ren i stil. Den må også gi godt lys.

Dusj og blandebatteri blir selvsagt i messing:

Vi skal ha lang slukrist fremfor den tradisjonelle runde. Hovedårsaken for det er for å slippe små fliser i dusjsonen, personlig syns jeg det er finest med samme størrelse på alle fliser på gulvet. I tillegg tror jeg det må være med komfort å slippe å stå på sluken mens du dusjer. Slukrister fås i alle varianter, farger og kan enkelt byttes dersom du går lei. Vi går selvsagt for slukristen i messing:

 

På tegningen kan du se at jeg først gikk for sort blandebatteri og svart dusj. Dette endret seg da jeg gikk for gull og rosa inne på vårt soverom, jeg vil gjerne at badet skal være i en helhet med resten. Selv om marmor + sort også er rålekkert er jeg ikke i tvil om at det vi har landet på også blir minst like bra!

Ellers har jeg hatt fokus på rene linjer og små detaljer som jeg tror vil bli veldig bra. Stikkontakten på den rosa veggen skjules inni skuffene. Inni vinduskarmen blir det flis siden vi har liste fritt hus.

Håper dere klarte å få et inntrykk over hvordan jeg har tenkt og klarer å danne et inntrykk. Gleder meg til å kunne vise dere sluttresultatet selv om det er noen måneder til ♥

Spent på hva du syns? Legg gjerne igjen en kommentar over hva du tenker om valgene våre.

Ha en fin dag!

Beate

Blogglistenhits

 

2 Comments

 1. Anne Dagny
  Anne Dagny

  Så spennende! Sikkert på d blir lekkert 😍

  30. oktober 2018
  |Reply
  • Takk vennen 🙂 Klem

   2. november 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.