Skip to content

Idol, Hyttetur og frihelg!

Posted in Hverdagsliv

Det er helg og det er en stor grunn for å smile ekstra bredt! Å fylle helgen med noe som gir påfyll og gleder deg, det har jeg planer om å gjøre.

Ettermiddagen i dag startet nede i huset hvor jeg og Felix jobbet. Nå i kveld er det Idol kveld med beste Lykke! Lykke er mer og mer selvstendig og jeg kjenner at derfor setter jeg ekstra stor pris på tid sammen med kun henne.

I morgen tidlig drar jeg og ungene sammen med hver sin venn opp på hytta. Det skal bli deilig med en avslappende helg på hytten. Franki er i Stavanger for å spille veteran NM i håndball. Unner han virkelig å kose seg med gutta krutt og håndball!

Jeg ville egentlig bare innom for å ønske dere en fin start på helgen ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.