Skip to content

Jærbladet på besøk i det nye huset

Posted in Husbygging

Flinke jounalist Trude Håland tok kontakt med meg for å høre om jeg var interessert i et intervju med dem. De ønsker å skrive en sak om folk som er midt oppi en byggeprosess for å høre om hvordan det er å bygge hus, hvordan en tar ulike valg og hva som inspirerer en. De er på jakt etter tankene bak valgene som gjøres i prosessen å bygge et hus.

Jeg er midt oppi dette og følte meg trygg til å takke ja til dette. Tema er altså interiør, belysning, gulv og tankene rundt hvordan vi har tenkt når vi har kommet frem til alle valgene som vi har valgt for vårt nye hjem. Utrulig kjekt å bli spurt om dette ♥

Trude gjorde intervjuet veldig behagelig og enkelt og det var egentlig bare veldig hyggelig å ha henne på besøk! Flott dame!

Saken kommer i Jærbladet allerede neste uke i onsdagsavisen. Håper du vil lese saken og gi meg gjerne en tilbakemelding på hva du syns. Videre ønsket Trude å komme tilbake om 1 år for å skrive ny reportasje om hvordan sluttresultatet ble, det kan bli spennende!

Takk til NRE for utlån av lamper og sluk rist, takk til Fargerike Halvorsen på Varhaug for fargeprøver, teppe og gulvbelegg prøver, takk til Modena Bryne for utlån av flis. Kjekt å ha noe å vise frem når Jærbladet først kom på besøk.


Ha en fin tirsdagskveld videre!

Beate

Blogglistenhits

2 Comments

 1. Trude
  Trude

  Så kjekt at du synes det var trivelig med intervju-besøk 🙂

  24. oktober 2018
  |Reply
  • Ja du gjorde det til et veldig hyggelig besøk 🙂 Klem

   25. oktober 2018
   |Reply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.