Skip to content

Uke 40

Posted in Hverdagsliv

Hei mandag og hei til deg som titter innom her i kveld.

Ukens opptur:
På torsdag klokken 15.00 fikk jeg en egen ro over meg pga jeg tok høstferie. Det har allerede gjort godt på meg og jeg vet at jeg kommer mer a `jour denne uken fordi jeg har full fokus på huset og alle valg og slipper å kombinere det med full jobb. For en god følelse. Så gleder jeg med til å komme tilbake til jobb om 1 uke og forhåpentligvis mindre stresset og mer uthvilt. Dette blir så bra ♥

Ukens nedtur:
Det må være alle hindringer en møter på i husbygging prosessen. Når det gjelder gulv i huset har det vært 1 steg frem og 2 tilbake. Nå i dag er jeg litt klokere etter å ha fått brukt hele dagen på å sette meg helt inn i hva og hvordan. håper det ordner seg nå.

Ukens høydepunkt:
2 av mine nydelige venninner fikk baby i helgen!! ♥

Ukens fremsnakk:
Vi har valgt Nærbø Rør og Elektro til å ta både rør og elektriker arbeid i vårt hus. Vi er veldig fornøyd sålangt med deres hjelp og service! Jeg vil trekke frem Bente på kontoret ekstra denne uken. Hun var til stor hjelp forrige uke da jeg på dagen måtte bestemme meg for 2 bad når det gjelder: do, innredning, skaper, dusj, badekar, kraner o.l. Bente var til stor hjelp og jeg var så fornøyd!

Ukens lunsj:
Onsdag i forrige uke var jeg hos Catrine og fikk hjulpet henne litt med å ferdigstille ting i deres hus som nå er ferdig totalrenovert, utrolig flott hus! Etter noen timer jobb serverte hun lunsj fra bakeren på Nærbø ♥ Ellers hadde jeg lunsj alene på Joe & Juice på fredagen når jeg var innover for å gjøre hus ærend.

Ukens oppskrift:
Det er ikke ofte jeg lager mat til dem i huset men på lørdag hadde jeg tid. Da var jeg opptatt av å lage mat som var fulle av næring siden de har hardt arbeid. Lapperøren ble ca slik:
– 6 dl havregryn
– 4 dl melk
– 2 bananer
– 2 ts bakepulver
– 2 ts surkin gold
– 1,5 scoop vaniljeprotein pulver
– 6 egg

Miks I blender, stek på medium varme og NYT! Franki syns de smakte godt men sier at han kjenner at de smaker sunt. For alle oss andre gikk de ned på høykant, særlig hos Felix.

Ukens treninger:
Mandag: Fri
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Fri
Fredag: Løp
Lørdag: Fri
Søndag: Løp

Ukens gode hjelpere:
Åse Brit, Espen/Seline. mor og Thea hjalp alle til med ungene i forrige uke. Hva skulle vi gjort uten gode folk rundt oss i denne perioden? Heldigvis slipper vi å tenke på det og heller være takknemlige for at vi har familien tett på oss.

Ukens måltid:
I anledning svigermors bursdag inviterte hun storfamilien på pinnekjøtt på søndag. DET var nydelig det!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte denne kjolen, fra Vera Moda:

Ukens jentekveld:
Selv om jeg var trett som et slips var det fint å se jentene igjen i forening forrige mandag. Polly vet å diske opp med god mat og nydelig atmosfære hjemme hos seg.

Ukens hus oppdatering: 
Plutselig fant jeg frem malekosten igjen! Etter en regnfull september hadde jeg lagt malekosten på hylla men da svigerfar var etter meg på lørdag om at jeg burde hive meg rundt å male kassene på huset som de startet med så var jeg klar. Nå har jeg kjøpt et nye 10 liters spann i dag som jeg håper jeg får tømme denne uken. De melder opp mot 17 grader og sol, jeg håper virkelig det stemmer slik at jeg får malt mest mulig! Ellers er Franki og Svigerfar noen helter som står på hver eneste dag i huset med mye forskjellig. Tusen takk til svoger Chris også som bidrog både fredag og lørdag i huset! Utvendig: Begynner å ta form, huset er snart ferdig kledd og kassene på huset er snart i boks. Innvendig: Elektriker, rørlegger og ventilasjon holder på og om jeg har forstått riktig er det ikke lenge til at veggene innvendig kan plates med gips.

Ukens antrekk: 

Ha en fin mandagskveld videre dere, vi skrives!

Beate

Blogglistenhits

 

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.