Skip to content

Uke 41

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Det må uten tvil være å ha høstferie. Både det å slippe å ha vekkeklokken på, slippe lekser og generelt det høye tempoet som hverdagen innebærer. Men utover det var det helt fantastisk å komme såpass a`jour med mye hus relaterte ting som har hengt over meg. SÅ digg!

Ukens nedtur:
Det må være at værmeldingene slo feil ut. Det var i utgangspunktet meldt oppholdsvær og greie temperaturer fra onsdag av og ut hele uken. Det var kun onsdag og torsdag som var uten regn og det førte til at det kun ble 1 maledag på meg i stedet for flere som hadde vært sykt digg!

Ukens høydepunkt:
Å få unnagjort såpass mye hus relaterte oppgaver som har vært vanskelig å finne rom og tid til i hverdagen. I løpet av høstferien har jeg fått:
– valgt alle gulv i alle rom
– Valgt farger i hele huset
– valgt alt av fliser til baderom, gang og kjøkken
– valgt teppe til vårt soverom
– endelig bestemt hvilken trapp og hvile trinn som skal være i trappen
– Bestilt og kjøpt nytt spisebord og bestemt punkt til lampe utifra bordet.
– Bestemt TV vegg løsning og punkt.
– Valgt løsning på romdeler.
– Valgt vegger utenom gipsveggene
– Bedt om pris på ulike malere
– Levert fra meg igjen alle prøver som har vært her i hus
– Fått flere lamper i hus, og begynt å smått finne ut flere lamper i huset
– Valgt løsning på bad for speil og lampepunkter

Det var det jeg kom på i farten. I tillegg kommer 12 timers maledag utvendig og tilsvarende mengde rydding i huset for at det skal være en kjekk arbeidsplass. Jeg er i hvert fall lettet over alt som nå er bestemt og ser på tiden fremover som mindre stressende nettopp pga alt som nå er ordnet.

Ukens dobbel glede:
Da jeg var i huset på torsdag var jeg så heldig å få besøk av både Gro OG Cathrine samtidig som begge kom med lunsj til meg! Så snilt!

Ukens treninger:
Forrige uke la jeg bevisst bort all trening til fordel for å jobbe med huset. Jeg holdt min slynge økt i forrige uke men det var det.

Ukens lunsj:
Veldig koselig lunsj med Gro i huset. Cathrine sin mat sparte jeg til «middag» senere på dagen. Ellers hadde jeg en tur innom Joe & Juice i forrige uke som er et must på slike ærend dager!

Ukens kjøp:
Jeg kjøpte nytt spisebord og sittebenk til. Stoler til bordet har jeg ikke sett på enda. Ellers var planen å startet smått med julegaver på fredag men det måtte utgå pga endringer i planene.

Ukens nyeste plagg til garderoben:
Kjære svigermor kom opp på fredag og hadde med seg en ny strikket nydelig grønn genser som jeg gleder meg til å ta i bruk!

Ukens beste følelse:
Det må bli den roen som låg over hele forrige uke i forhold til det meste men særs i forhold til ungene. Å ha mye tid til ungene gir meg så mye påfyll!

Ukens inspirerende møte:
Siden jeg låg veldig godt an i forrige uke spurte jeg Bente fra Cave&Cube om å få et møte ang farger. Fleksible Bente fikk det til og det var så gøy! Dere har allerede sett fargepaletten og det kribler i fingrene til å se fargene på veggene og ikke minst i sammen som en fin helhet i huset. Bente er så dyktig i jobben sin, det kan vel ikke sies nok, anbefales!

Ukens frem snakk:
Vår kjære elektriker Aslak gjør en veldig god jobb. En kan enkelt merke at han tenker på oss som skal bo i huset når han foreslår endringer eller forbedringer i forhold til tegningene som var planen. Han er dyktig i sitt yrke og veldig behagelig å omgås! Aslak jobber hos Nærbø Rør & Elektro!

Ukens aktivitet/avkobling:
Når hodet mitt er fullt og skuldrene kryper noe opp mot ørene da finner jeg frem iPaden og tegneprogrammet til Felix. Da sitter jeg å trykker tall for tall frem til en tegning er ferdig og det har vært en super avkoblings aktivitet for meg!

Ukens hus oppdatering:
Oppe i 2 etg er det klart for gipsing og det har de allerede begynt med, plutselig tar det litt form oppe. Ellers jobber elektriker og rørlegger fortsatt på dagtid og jeg er litt usikker på når de er ferdig i denne omgang. Franki er ikke langt unna å være helt ferdig utendørs og jeg har så og sei klart å malt huset utvendig 2 strøk.

Ukens anstrengelse:
Fredag ble jeg ringt til fra jobb at de var i krise med sykepleier til natten som kom og at det var helt nødvendig. Jeg tok derfor en for laget og gikk vakten med å døgne. På lørdagen sov jeg noen få timer etter vakt og jeg var ganske utmattet hele lørdagen.

Ukens antrekk:

Håper uken din har startet på beste vis! Vi skrives plutselig, ha en fin mandagskveld videre ♥

Beate

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.