Skip to content

Uke 42

Posted in Hverdagsliv

Ukens opptur:
Å starte på jobb igjen uten skuldrene til ørene.

Ukens nedtur:
Kommer ikke på noen og bruker derfor ikke mer tid på å «lete» etter dem heller.

Ukens høydepunkt:
Kvalitetstid med Gro på fredag!

Ukens lunsj:
Jeg og Gro rakk en Joe lunsj i byen før jeg kjørte henne til flyplassen.

Ukens treninger:
Mandag: Løp
Tirsdag: Slynge
Onsdag: Fri
Torsdag: Løp
Fredag: Fri
Lørdag: Fri
Sønsdag: Fri

Ukens stress moment:
Franki kler kassen utvendig og er så og si helt ferdig. Det vil si at stellingene/stilaset også snart går ned. Det har vært viktig for meg å male kassen nå mens stellingene står oppe og merket i forrige uke at det ble noe stressende. Motivasjonen er likevel stor: tenk på alt jeg slipper å male neste år!!

Ukens hyggelige forespørsel: 
Jærbladet tok kontakt med meg i forrige uke angående et intervju. Mer om det i et eget innlegg.

Ukens gjensyn:
Hege og Halvor var hjemme på Jæren i helgen og jeg var så heldig å få dem på besøk i det nye huset mens jeg jobbet på lørdag. Så fint å se dem igjen , og kjekt at de ville få en omvisning i huset ♥

Ukens kjøp:
Jeg fikk sikret meg en høyt ønsket joggedress fra Zara på fredag. Den var så fin og så god på at jeg like gjerne bestilte den i sort/hvit/leopard mønster og!

Ukens hus ærend: 
Forrige uke valgte jeg flis til kjøkkenveggen. Hvite små fliser med mørk grå fugemasse, det blir så enkelt å fint!

Ukens tilbakemelding: 
Forrige uke hadde jeg besøk av mor, stefar, onkel og tante i huset for en liten omvisning. Fint å høre fra stefaren min at han var begeistret over hvor gjennomtenkt planløsningene i huset var!

Ukens gode hjelpere: 
Mor, svigermor, Onkel Stian hjalp alle til med ungene i forrige uke. Ellers rettes en STOR takk til svogeren min Chris som har gjort en kjempe jobb med gipsing innvendig i forrige uke!

Ukens antrekk:

Min mandag har startet med fridag etter jobbehelg. Den har jeg brukt flittig nede i huset før jeg tok i mot Jærbladet. Ettermiddagen hjemme ble fort til kveld. Planen var en løpetur klokken 21 med Cathrine men den har jeg avlyst fordi jeg kjenner at kroppen ikke spiller helt på lag. Jeg er noe slitt i skuldrene som sikkert skyldes en kombinasjon av maling, stress og utallige timer med sopekosten. Jeg tar derfor tidlig kveld og satser på å våkne mer uthvilt i morgen. Håper uken har startet bra hos deg, ønsker deg i hvert fall en fin mandagskveld videre.

Beate

 

Blogglistenhits

Be First to Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.